Ετοιμάζουμε την κρέμα: χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη καλά, βάζουμε τους κρόκους και συνεχίζου με να χτυπάμε τα υλικά. Ρίχνουμε σιγά σιγά τη σοκολάτα που έχουμε λιώσει και συνεχίζουμε να δουλεύουμε τα υλικά για ακόμα 10 λεπτά.
Για τα μπισκότα: δουλεύουμε τη ζάχαρη και το βούτυρο για 10 λεπτά, προσθέτουμε τα ασπράδια και χτυπάμε για 3 λεπτά ακόμα, προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε. Βάζουμε τη ζύμη στο κορνέ και φτιάχνουμε μικρά μπισκότα σε βουτυρωμένο ταψάκι, ψήνουμε για 8 λεπτά.
Φτιάχνουμε τη βάση της τούρτας με τα μπισκοτάκια αφού τα έχουμε βουτήξει σε γάλα με κονιάκ και "στύψει".
Σκεπάζουμε με τη κρέμα βουτύρου, γαρνίρουμε με τη κρέμα γάλακτος και τα φιστίκια.
Η τούρτα χρειάζεται να μείνει στο ψυγείο πολλές ώρες και βέβαια δεν συνίσταται σε διαβητικούς...
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.