Πώς θα τα προλάβετε 1. Αερίζετε καθηµερινά όλο το σπίτι, δίνοντας έµφαση στα υπνοδωµάτια και τα σκεπάσµατα. 2. Φροντίστε στο χώρο σας να υπάρχει σταθερή θερµοκρασία γύρω στους 20 βαθµούς. 3. Αποφύγετε ταπετσαρίες, στόρια στα παράθυρα και µοκέτες και αφήστε τα δωµάτια, αν είναι δυνατόν, χωρίς χαλί. 4. Πλένετε τα σεντόνια και τις κουβέρτες µία φορά την εβδοµάδα µε καυτό νερό και χρησιµοποιείτε βαµβακερές παπλωµατοθήκες και καλύµµατα για τα έπιπλά σας. 5. Οι κουρτίνες µαζεύουν σκόνη, γι’ αυτό φροντίστε να τις πλένετε συχνά. 6. Βάζετε ηλεκτρική σκούπα τουλάχιστον δύο φορές την εβδοµάδα. 7. Περιορίστε τον αριθµό των φυτών που έχετε µέσα στο σπίτι –κυρίως όσα έχουν πλατιά φύλλα– γιατί µαζεύουν σκόνη και φροντίστε να µειώσετε άλλα αντικείµενα όπως βιβλία. 8. Τα µαξιλάρια που χρησιµοποιείτε πρέπει να είναι από υποαλλεργικά υλικά και να µην αµελείτε να αλλάζετε τις µαξιλαροθήκες τουλάχιστον µία φορά την εβδοµάδα.
Φαρµακευτική αγωγή Σε κάθε περίπτωση µε την εµφάνιση των πρώτων συµπτωµάτων θα πρέπει να συµβουλευτείτε τον αλλεργιολόγο ώστε να δοθεί η κατάλληλη φαρµακευτική αγωγή. Αυτή µπορεί να αποτελείται από αντιισταµινικά χάπια, κολλύρια, σπρέι για τη µύτη και τους πνεύµονες, κορτιζονούχα ή µη, ώστε να υποχωρήσουν γρήγορα τα ενοχλητικά συµπτώµατα.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.