Ρίξτε σε ένα βαθύ μπωλ τον κιμά, το ψωμί για τοστ, το αυγό, τη μουστάρδα, την παρμεζάνα , το ελαιόλαδο,
θυμάρι, αλάτι και πιπέρι. Ζυμώστε για αρκετή ώρα, μέχρι ο κιμάς να
αφρατέψει (αυτό είναι το μυστικό για σούπερ μαλακά κεφτεδάκια). Αφήστε
τον κιμά στο ψυγείο για λίγη ώρα ώστε να δέσουν οι γεύσεις. Στη συνέχεια
ζυμώστε τον σε κεφτεδάκια και αλευρώστε τα. Σε ένα τηγάνι ζεστάνετε το
βούτυρο με το ελαιόλαδο
και σωτάρετε σε μέτρια φωτιά το κρεμμύδι. Δυναμώστε τη φωτιά, ρίξτε τα
κεφτεδάκια και τηγανίστε τα. Αφαιρέστε τα με μια τρυπητή κουτάλα, και
βάλτε τα πάνω σε χαρτί κουζίνας. Στο μεταξύ, ρίξτε στο τηγάνι 2-3
κουταλιές χλιαρό νερό και το brandy, και μαγειρέψτε μέχρι να δέσει η
σάλτσα. Απομακρύνετε από την φωτιά, ανακατέψτε τη και ρίξτε τη πάνω από
τα κεφτεδάκια. Σερβίρετε αμέσως.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.