Οδηγίες: Θα πρέπει να αρχίσετε την προετοιμασία από το προηγούμενο βράδυ. Αφού πλύνετε καλά τον μπακαλιάρο, τον κόβετε σε φέτες και τον βάζετε σε μπόλικο νερό. Αφήστε τον όλο το βράδυ στο νερό ώστε να ξαρμυρίσει. Την επόμενη μέρα, αφαιρέστε του την πέτσα και τα μεγάλα κόκκαλα και στεγνώστε τον με ρολό κουζίνας. Ο μπακαλιάρος είναι έτοιμος για τηγάνισμα. Οταν είναι έτοιμος, αφήστε τον πάνω σε ρολό κουζίνας ώστε να απορροφηθεί το πολύ λάδι.
Εν τω μεταξύ, μπορείτε να ξεκινήσετε να φτιάχνετε τη σκορδαλιά. Μουλιάστε το μπαγιάτικο ψωμί σε νερό και το στραγγίξτε το. Στη συνέχεια, χτυπήστε στο μπλέντερ το ψωμί, το ξύδι και τις σκελίδες σκόρδου προσθέτοντας σιγά σιγά και το λάδι. Βάλτε σε μια κατσαρόλα 2 κουταλιές λάδι, τον πελτέ ντομάτας, 1 φλυτζάνι νερό, τη ζάχαρη και λίγο αλάτι και πιπέρι. Ανακατέψτε τα προσθέτοντας σιγά σιγά τη σκορδαλιά. Σιγοβράστε τα για 8-10 λεπτά.
Αυτό ήταν! Μπορείτε να σερβίρετε τον μπακαλιάρο σε μια πιατέλα συνοδευόμενο με τη "ροζ" σκορδαλιά. Σας ευχόμαστε καλή όρεξη...
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.