Ξαρμυρίζουμε τον μπακαλιάρο με τον γνωστό τρόπο (12 ώρες – 4 - 5 αλλαγές νερού κλπ.)
Ρίχνουμε λάδι στην κατσαρόλα και σοτάρουμε τριμμένο το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε 2 ποτήρια νερό και μόλις πάρουν βράση προσθέτουμε τον άνηθο και τις πατάτες κομμένες κυδωνάτες.
Μισοβράζουν και αυτά και προσθέτουμε τα κομμάτια του μπακαλιάρου στο φαγητό.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε το φαγητό για 20-30 λεπτά.
Μόλις είναι έτοιμο, διαλύουμε το αλεύρι σε μισό ποτήρι χλιαρό νερό, προσθέτουμε τον χυμό των λεμονιών και λίγο ζουμάκι από την κατσαρόλα. Το προσθέτουμε στο φαγητό μας, ανακατεύουμε, παίρνουν μια βράση ακόμα, και είναι έτοιμα!
Τip της γιαγιάς για το ξαρμύρισμα: Στο νερό προσθέτουμε 2-3 κουταλιές της σούπας αλάτι! Έτσι ξαρμυρίζεται πιο εύκολα
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.