Εκτέλεση Βάση Αλέθουμε στο μούλτι τα μπισκότα και τα φουντούκια ώστε να γίνουν σκόνη. Τα αναμειγνύουμε με τα υπόλοιπα υλικά και στρώνουμε το μείγμα σε ένα μεγάλο πυρέξ ή ταψάκι. Ψήνουμε την βάση σε προθερμασμένο φούρνο, στον αέρα, στους 180 βαθμούς, για 12 λεπτά, και την αφήνουμε να κρυώσει. Γέμιση Χτυπάμε καλά στο μίξερ την morfat, το βούτυρο, την βανίλια, και το ζαχαρούχο. Σταματάμε το μίξερ, προσθέτουμε το λικέρ και την καρύδα και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα όλα τα υλικά. Χωριστά χτυπάμε το Garni με το γάλα σε σφιχτή σαντιγί, την οποία ενσωματώνουμε στο μείγμα της καρύδας, ανακατεύοντας απαλά να ενωθούν όλα τα υλικά. Επικάλυψη Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το βούτυρο, ανακατεύουμε, και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει για 10 λεπτά. Συναρμολόγηση Πάνω από την μπισκοτένια βάση απλώνουμε την κρέμα της καρύδας και ισιώνουμε την επιφάνεια με μία σπάτουλα ή με την λάμα ενός μαχαιριού. Πάνω από την κρέμα απλώνουμε την σοκολατένια επικάλυψη. Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με τριμμένη καρύδα πάνω από την σοκολάτα. Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για μερικές ώρες, να παγώσει καλά.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.