Καθαρίζουμε και πλένουμε τα ρεβύθια. Τα βάζουμε σε ένα μπολ με κρύο νερό, που να τα υπερκαλύπτει 5-6 εκατοστά και τα αφήνουμε να μουλιάσουν όλη τη νύχτα (12-14 ώρες). Την επομένη μέρα τα στραγγίζουμε και τα σιγοβράζουμε, ώσπου να μαλακώσουν. Τα σουρώνουμε, τα ξεπλένουμε καλά και τα στραγγίζουμε. Βράζουμε τα μακαρόνια, ώσπου να μαλακώσουν, τα σουρώνουμε, τα ξεπλένουμε με κρύο νερό και τα στραγγίζουμε. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ¼ του φλυτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο να ζεσταθεί και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο ανακατεύοντας, ώσπου να μαλακώσει το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι, το ξύσμα του λεμονιού, το χυμό του λεμονιού, τις ντομάτες, τα ρεβύθια,το σπανάκι, τα μακαρόνια και τα ανακατεύουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε το νερό το μαϊντανό, το δυόσμο, το αλάτι, το πιπέρι και αφήνουμε το φαγητό να βράσει για 5 λεπτά.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.