Σε ευρύχωρη κατσαρόλα βάζουμε το κοτόπουλο και όλα τα λαχανικά με νερό να τα σκεπάζει, να βράσουν. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τα μπαχάρια, μερικούς στήμονες κρόκο και το δαφνόφυλλο και αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ξεκοκκαλίζεται εύκολα το κρέας.
Τα βγάζουμε από την κατσαρόλα, περνάμε από σήτα το ζωμό και τον μεταφέρουμε πάλι στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε και τα λαχανικά και το κοτόπουλο σε κομμάτια χωρίς την πέτσα και τα κόκαλα. Ρίχνουμε και το λάδι.
Τα χτυπάμε με ραβδομπλέντερ μέχρι να λιώσουν τα υλικά και ομογενοποιηθεί η σούπα μας. ( Αν δεν έχετε τέτοιο «μαγικό» εργαλείο, βάζετε μικρές ποσότητες στο μπλέντερ, χτυπάτε και μεταφέρετε στην κατσαρόλα.) Αν είναι πολύ υδαρή, την αφήνουμε λίγο σε χαμηλή φωτιά να πιει τα υγρά της ανακατεύοντας να μην κολλήσει.
Μοιράζουμε σε πιάτα, περιχύνουμε με λίγη κρέμα γάλακτος, πασπαλίζουμε με πάπρικα και σερβίρουμε ζεστή. Πασπαλίστε και με τραγανά κρουτόνς, της πάει πολύ.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.