Κόβετε το κοτόπουλο σε μικρά κομματάκια και το ραντίζετε με λίγο τσίπουρο. Το αφήνετε για περίπου 1 ώρα να μαριναριστεί.
Σε μία κατσαρόλα σοτάρετε ελαφρά το ψιλοκομμένο κρεμμύδι με το λάδι και κατόπιν σοτάρετε και το κοτόπουλο.
Μόλις ροδίσει ελαφρά, ρίχνετε το υπόλοιπο τσίπουρο, το μάραθο ή άνηθο, αλάτι, πιπέρι.
Αν δείτε ότι του λείπει λάδι, προσθέστε ακόμα λίγο, ακόμα και αν σας φανεί ότι "κολυμπάει", δεν πειράζει. Προσθέστε και λίγο κορν φλάουρ.
Μαγειρεύετε σε χαμηλή φωτιά και μισάνοιχτο καπάκι. Μόλις ροδίσει για τα καλά το κοτόπουλο, το βγάζετε με ένα τρυπητό από το σκεύος.
Αφήνετε το ζουμάκι στην κατσαρόλα και κατόπιν ρίχνετε νερό. Μέσα σε αυτό θα βράσει το ζυμαρικό.
Στο τέλος περνάτε από σουρωτήρι το ζυμαρικό με τρόπο ώστε να φύγει μόνο το νερό, ενώ τη σάλτσα που έχει απομείνει την περιχύνετε στο κοτόπουλο και το ζυμαρικό.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.