1-2 σκελίδες σκόρδο κομμένο μικρά κομματάκια ή σκόνη σκόρδου
1,5 κουταλιά μουστάρδα υγρή
Ελαιόλαδο ½ φλυντάνι περίπου
Αλάτι , πιπέρι, ρίγανη, λίγη πάπρικα
Εκτέλεση
Βάζουμε σε
πήλινο όλα τα πιο πάνω για 3 ώρες περίπου στο ψυγείο, ενώ ανακατεύουμε
κατά διαστήματα (Βάζουμε γάλα εβαπορέ τόσο όσο για να σκεπάζονται
σχεδόν τα κομμάτια).
Βάζουμε σε μέτριο προς ψηλό φούρνο για 1 ώρα περίπου με το καπάκι του πήλινου κλειστό.
Στη συνέχεια ανοίγουμε το καπάκι ανακατεύουμε, χαμηλώνουμε το φούρνο για περίπου 20 – 30 λεπτά μέχρι να κοκκινίσει το κοτόπουλο.
Δοκιμάστε το, η γεύση του είναι απίθανη και λιώνει στο στόμα!
Συνοδεύουμε
με ρύζι στο οποίο βάζουμε λίγο κρασί και αφού στην αρχή τριγαρίσαμε
μικρά κομματάκια κοτόπουλου και κρεμμύδι και λίγο γιαούρτι στο τέλος.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.