Υλικά:
- 2 πακέτα μπισκότα
- 1 φακέλακι κρέμα βανίλια (στιγμής)
- 1 φακελάκι κρέμα φράουλα (στιγμής)
- 1 φακελάκι ζελέ φράουλα
- 1 ροδάκινο
- 1 κουταλιά κονιάκ
- 3 ποτήρι γάλα
- Βάζουμε σε ένα μπώλ το γάλα μαζί με το κονιάκ. Βρέχουμε ένα ένα τα μπισκότα και τα βάζουμε σε ένα πυρέξ τοποθετημένα με σειρά.
- Χτυπάμε την κρέμα με το γάλα και τη ρίχνουμε πάνω από τα μπισκότα. Το ίδιο κάνουμε και με την υπόλοιπη κρέμα και τα μπισκότα.
- Τέλος, βάζουμε φέτες ροδάκινο πάνω από την τελευταία στρώση κρέμας και ρίχνουμε και το ζελέ
- Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για δύο ώρες.