Μια εύκολη λύση για τις καθημερινές, όπου το κοτόπουλο
αναβαθμίζεται με την ντελικάτη γεύση από τις χρωματιστές πιπεριές και
την εξωτική χροιά της πάπρικας, ενώ το σερβίρισμα παραπέμπει στην
μεξικάνικη κουζίνα. Δοκιμάστε την και θα μπει σίγουρα στο εβδομαδιαίο
μενού σας.
Εκτέλεση 1. Σοτάρετε στο ελαιόλαδο το κοτόπουλο με το κρεμμύδι και μόλις πάρει χρώμα, ρίχνετε τις πιπεριές. 2.
Αφήνετε λίγο να βγάλουν τα υγρά τους και ρίχνετε τις πάπρικες, τη
ντομάτα, το αλάτι και το πιπέρι. Αφήνετε να σιγοβράσει για 15' λεπτά με
το καπάκι κλειστό. 3. Στη συνέχεια ρίχνετε τη ρίγανη και δυναμώνετε τη φωτιά. Το αφήνετε μέχρι να εξατμιστούν τελείως τα υγρά. 4. Σερβίρετε με τις πίτες σαν φαχίτας και συνοδεύετε με ρύζι λευκό σπυρωτό και με γιαούρτι.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.