Χτυπήστε το αλεύρι, τη ζάχαρη και τη βανίλια. Προσθέστε τα αβγά το ένα μετά το άλλο.
Ρίξτε σιγά σιγά το μπέικιν πάουντερ και το νερό και προσθέστε στο τέλος και την κανέλα.
Φτιάξτε τις βάφλες αμέσως μετά την κατασκευή της ζύμης: προθερμαίνετε τη βαφλιέρα (βαφλομηχανή) μέχρι που να σβήσει το φως του θερμοστάτη που συνήθως όλες έχουν. Ρίχνετε μέσα της το μείγμα έτσι ώστε να απλωθεί σε όλη την επιφάνεια του πάτου (μη βάλετε πάρα πολύ, σκεφτείτε πως με το κλείσιμο του καπακιού το μείγμα έτσι κι αλλιώς θα συμπιεστεί και θα καλύψει τον πάτο.
Σε 4-5 λεπτά, ανάλογα με τη μηχανή, η βάφλα σας είναι έτοιμη.
Σερβίρετε με ζάχαρη και κανέλα.
Υπάρχουν ένα σωρό παραλλαγές παρασκευής και σερβιρίσματος της βάφλας: Φυστίκια, αμύγδαλα, παγωτό, μέλι, μαρμελάδα, κανέλλα, ζάχαρη άχνη, λικέρ, σιρόπι είναι μερικά από τα υλικά που μπορούν να την συνοδέψουν.
Την παραπάνω συνταγή (μαζί με πολλές άλλες) την βρήκαμε στο εγχειρίδιο χρήσης της συσκευής που αγοράσαμε (Severin).
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.