Πέμπτη, 2024-07-04, 11:52 AM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
     Blog-κάρουμε Τον Κοσμο 

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ


    Get your own Chat Box! Go Large!
    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » 2012 » Μάρτιος » 24 » 10.000 η επίσκεψη - Δυνατούς πονοκεφάλους - Χασοδίκης - Καλαμάρα γαατρά - Ορθοπεδικοί - Στον αχυρώνα - Χωρίς εισιτήριο
    1:39 PM
    10.000 η επίσκεψη - Δυνατούς πονοκεφάλους - Χασοδίκης - Καλαμάρα γαατρά - Ορθοπεδικοί - Στον αχυρώνα - Χωρίς εισιτήριο
    Ένα υπερήλικο ζευγάρι, πηγαίνει στον γιατρό. Ο γιατρός ρωτά σε τι θα μπορούσε να τους βοηθήσει. 
    Ο παππούς λέει: 
    - Γιατρέ, θα μπορούσατε να μας παρακολουθήσετε όση ώρα θα κάνουμε 
    έρωτα; 
    Ο γιατρός τον κοίταξε γεμάτος περιέργεια αλλά συμφώνησε. Όταν τελείωσαν, ο γιατρός είπε: 
    - Δεν έχετε απολύτως κανένα σεξουαλικό πρόβλημα. 
    Τους χρέωσε 10.000 δρχ για την επίσκεψη και ο παππούς πλήρωσε και έφυγαν. Το ίδιο περιστατικό συνέβη για αρκετές εβδομάδες στην σειρά. Το ζευγάρι έκλεινε ραντεβού, έκαναν έρωτα, πλήρωναν τον γιατρό και έφευγαν. 
    Κάποια στιγμή, ο γιατρός δεν άντεξε και τους ρώτησε: 
    - Τι ακριβώς είναι αυτό που ψάχνετε; 
    - Μα δεν ψάχνουμε κάτι, απάντησε ο παππούς. Είναι παντρεμένη και δεν μπορούμε να πάμε στο σπίτι της. Είμαι παντρεμένος και ούτε στο δικό μου μπορούμε να πάμε. Το Χίλτον χρεώνει 18.000 δρχ το δωμάτιο. Το Κάραβελ χρεώνει 15.000 και έτσι το κάνουμε εδώ, πληρώνοντας 10.000 δρχ. Μετά παίρνω πίσω τις 8.000 δρχ από το ΙΚΑ για ιατρική παρακολούθηση!

     Ο ασθενής πάσχει από δυνατούς πονοκεφάλους επί χρόνια. Όσο και αν έχει προσπαθήσει με τις συνηθισμένες θεραπείες, τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά και οι πονοκέφαλοι επιμένουν. Σε κάποια στιγμή, ο οικογενειακός του γιατρός, του συστήνει έναν ειδικό γιατρό στους πονοκεφάλους. 
    Αμέσως τον επισκέπτεται και ο γιατρός ρωτάει τον ασθενή να του περιγράψει τα συμπτώματα του πονοκεφάλου που τον παιδεύει τόσα χρόνια: 
    - Eίναι από αυτούς τους ενοχλητικούς πονοκεφάλους, σαν ένα μαχαίρι που τρυπάει το κρανίο μου και... 
    Ο γιατρός τον διακόπτει και συνεχίζει: 
    - ...και σαν ένα σφυρί χτυπάει με δύναμη, απανωτά τα μηλίγγια σου και ειδικότερα πίσω από το αριστερό αυτί. 
    - Ναι. Ακριβώς. Πώς το ξέρετε; 
    - Αγαπητέ μου... ξεχνάτε ότι είμαι ο μεγαλύτερος ειδικός στο θέμα των πονοκεφάλων. Όμως πέρα από αυτό, παλιότερα υπέφερα και εγώ από αυτό το είδος πονοκέφαλου για πάρα πολλά χρόνια. Προκαλείται από μια ένταση στους μυώνες της βάσης του κρανίου. Αυτή η ένταση περνάει και ενισχύεται καθώς ανεβαίνει προς την κορυφή του κεφαλιού και εκτονώνεται με τον δυνατό αυτόν πόνο πίσω από το αυτί σας. Ορίστε ο τρόπος με τον οποίο το αντιμετώπισα. Είναι πολύ απλός και αποτελεσματικός: Κάθε μέρα έκανα στοματικό έρωτα στην γυναίκα μου. Όταν εκείνη τελείωνε, πίεζε με όλη της την δύναμη και τα δύο πόδια της πάνω στο κεφάλι μου και με αυτόν τον τρόπο ανακούφιζε την ένταση στο κεφάλι μου. Δοκιμάστε το, κάθε μέρα επί δύο εβδομάδες και ελάτε πάλι να μου πείτε πώς πήγε η θεραπεία. 
    Σε δυο εβδομάδες ο τύπος ξανάρχεται και ο γιατρός τον ρωτάει: 
    - Λοιπόν; Πώς πήγε; 
    - Γιατρέ μου, νιώθω σαν άλλος άνθρωπος!! Περίφημα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν ξαναείχα άλλους πονοκεφάλους από τότε που άρχισα αυτήν την θεραπεία. Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω. Α, ναι... επί τη ευκαιρία, έχετε ένα θαυμάσιο σπίτι.

     - Πως προσδιορίζετε έναν δικηγόρο χασοδίκη; 
    - Είναι αυτός που ξέρει το νόμο αλλά όχι τον δικαστή!

     Ενας φουκαράς είχε πρόβλημα σωστής άρθρωσης στην ομιλία. Κάποιος του σύστησε να πάει σε έναν γιατρό ορθοφωνίας. Συγκεκριμένα, όποια λέξη και να έλεγε, όλα τα φωνήεντα του έβγαιναν σε Α. Το πρόβλημα ήταν αφόρητο και δεν μπορούσε παρά να πάει στον γιατρό. 
    - “Καλαμάρα γαατρά”, του λέει, “Αχα πράβλαμα. Δαν μπαρά να μαλάσα σαστά”. 
    - “Χμ”, κάνει ο γιατρός. “Θα το διορθώσουμε μαζί. Θα ξεκινήσουμε από τα απλά”. 
    - “Αντάξα, γαατρά μα”, απαντάει ο ασθενής. 
    - “Δεν είναι φοβερό και με λίγη προσπάθεια θα το λύσουμε μαζί. Λοιπόν, θα μου πείς έναν αριθμό: EΝΑ”. 
    - “ΑΝΑ” λέει ο ασθενής. 
    - “Οχι, ΑΝΑ. ΕΝΑ” 
    - “ΑΝΑ” 
    - “Οχι. ΕΝΑ. Ε-Ν-Α. Με Εψιλον, όχι με Αλφα” 
    - “ΑΝΑ” 
    Η υπομονή του γιατρού αρχίζει και εξαντλείται. Εκνευρισμένος τραβάει ένα όπλο από το συρτάρι του και το κολλάει στο κεφάλι του ασθενούς. 
    - “ΕΝΑ” λέει αυτός αμέσως. 
    - “Μπράβο, είδες; Ήταν απλό!! Πές τώρα την λέξη ΚΙΤΡΙΝΟ” 
    - “ΚΑΤΡΑΝΑ” 
    - “Οχι ΚΑΤΡΑΝΑ. ΚΙΤΡΙΝΟ” 
    - “ΚΑΤΡΑΝΑ” επιμένει ο δικός μας. 
    - “ΚΙΤΡΙΝΟ, με Ι και μετά με Ο” 
    - “ΚΑΤΡΑΝΑ” ξαναλέει ο ασθενής. 
    - “Θα το πείς σωστά και θα πεις και ένα τραγούδι” λέει ο γιατρός και κολλάει το πιστόλι στον κρόταφο του ασθενούς που με αγωνία πετάγεται και λέει: 
    - “KITΡINO” 
    - “Μπράβο σου. Δεν είναι καθόλου δύσκολο. Πάμε και για μιά τρίτη λέξη. Θα πεις την λέξη ΦΡΟΥΤΟ” 
    - “ΦΡΑΤΑ” λέει ο δικός μας 
    - “Όχι ΦΡΑΤΑ. ΦΡΟΥΤΟ” 
    - “ΦΡΑΤΑ”, ξαναλέει ο ασθενής. 
    - “Ρε όχι ΦΡΑΤΑ. ΦΡΟΥ-ΤΟ. Με ΟΥ” 
    - “ΦΡΑΤΑ” 
    - “Να σε πάρει”, λέει ο γιατρός και ξανατραβάει το όπλο. 
    - “ΦΡΟΥΤΟ”, λέει με την μία ο ασθενής. 
    - “Μπράβο, πολύ καλά. Προοδεύεις. Είπες τρεις ολόκληρες λέξεις. Τώρα θα πεις ολόκληρη την πρόταση. ΕΝΑ ΚΙΤΡΙΝΟ ΦΡΟΥΤΟ. Πες το” 
    - “ΜΠΑΝΑΝΑ”.

     Τρεις Γιατροί Ορθοπεδικοί περιμένουν έξω από το αμφιθέατρο να έρθει η σειρά τους να εξεταστούν προφορικά για το πτυχίο. Λίγο πιο κει περνάει ένας άνδρας που περπατά παράξενα, λίγο σκυφτός και τα πόδια του κάπως ανοιχτά. 
    - Ρε συ, λέει ο πρώτος, αυτός πρέπει να έχει πάθηση στο πέμπτο θωρακικό σπόνδυλο. 
    - Όχι, λέει ο δεύτερος, θα είναι στον έβδομο βάζω στοίχημα. 
    - Αποκλείεται, λέει ο τρίτος, η πάθηση είναι σίγουρα στον όγδοο σπόνδυλο. 
    - Να τον ρωτήσουμε και οι δύο που θα χάσουνε, θα κεράσουν απόψε στη ταβέρνα για να γιορτάσουμε το πτυχίο. Τρέχουν και τον φθάνουν. 
    - Κύριε, του λένε, είμαστε γιατροί και είπαμε διάφορες εκδοχές για το ποιος σπόνδυλος φταίει και περπατάς έτσι. 
    - Κύριοι, τους λέει, γελαστήκαμε και οι τέσσερις. Και εγώ στην αρχή νόμισα πως θα έκλανα, αλλά χέστηκα ................

      Ένας Εβραίος, ένας Ινδουιστής και ένας δικηγόρος οδηγούσαν αργά το βράδυ στην επαρχία όταν ξαφνικά το αυτοκίνητό τους έσβησε και έμειναν εκεί, μέσα στο σκοτάδι. Προσπαθώντας να βρούν κάποιον να τους βοηθήσει, βρήκαν μια φάρμα. Χτύπησαν την πόρτα και ένας αγρότης τους άνοιξε την πόρτα. Προσφέρθηκε να τους φιλοξενήσει, αλλά τους είπε ότι είχε μόνο δυό κρεβάτια ελεύθερα και ότι ο ένας από τους τρεις έπρεπε να κοιμηθεί στον αχυρώνα με τα ζώα. Και οι τρεις συμφώνησαν γρήγορα μια και ήταν πολύ κουρασμένοι για να αρνηθούν. 
    Ο Εβραίος είπε ότι θα κοιμόταν εκείνος στον αχυρώνα και άφησε τους άλλους δύο να κοιμηθούν στα κρεβάτια. Δέκα λεπτά αργότερα, ακούστηκε χτύπος στην πόρτα του δωματίου και μπαίνει ο Εβραίος λέγοντας: 
    Δεν μπορώ να κοιμηθώ στον αχυρώνα. Υπάρχει ένα γουρούνι εκεί μέσα. Είναι αντίθετα στην θρησκεία μου να βρίσκομαι με ένα γουρούνι στον ίδιο χώρο. 
    Ο Ινδουιστής είπε ότι θα κοιμόταν εκείνος στον αχυρώνα και έφυγε από το δωμάτιο. Ωστόσο, μερικά λεπτά αργότερα, γύρισε και είπε: 
    - Υπάρχει μια αγελάδα στον αχυρώνα. Δεν μπορώ να κοιμηθώ με μια αγελάδα, το ιερό ζώο της θρησκείας μας, στον ίδιο χώρο. Εϊναι αντίθετο στα πιστεύω της θρησκείας μου. 
    Ο δικηγόρος, ανυπόμονος να κοιμηθεί, είπε ότι θα κοιμόταν εκείνος στον αχυρώνα, μια και δεν είχε κανένα πρόβλημα να κοιμηθεί με τα ζώα. 
    Δύο λεπτά αργότερα, η πόρτα της κρεβατοκάμαρας άνοιξε και μπήκαν μέσα το γουρούνι και η αγελάδα......

     Τρεις δικηγόροι και τρεις γιατροί, πρέπει να παρακολουθήσουν ένα συνέδριο σε μια επαρχιακή πόλη και ο μόνος τρόπος για να πάνε εκεί, είναι με το τραίνο. Στον σταθμό, οι τρεις γιατροί βγάζουν τρία εισιτήρια και βλέπουν τους δικηγόρους να βγάζουν μόνο ΕΝΑ εισιτήριο. 
    - Πώς θα ταξιδέψετε, τρία άτομα, με μόνο ένα εισιτήριο; 
    - Κοιτάξτε και θα δείτε, απαντάει ο ένας από τους δικηγόρους. 
    Ανεβαίνουν στο τραίνο και οι γιατροί κάθονται στις θέσεις τους και παρακολουθούν τους δικηγόρους να στριμώχνονται σε μια τουαλέτα και να κλείνουν την πόρτα πίσω τους. 
    Το τραίνο αναχωρεί και λίγο αργότερα, ο εισπράκτορας φτάνει για να ελέγξει τα εισιτήρια. Χτυπά την πόρτα της τουαλέτας και φωνάζει “Eισιτήρια, παρακαλώ”. Η πόρτα ανοίγει και ένα χέρι βγαίνει από μέσα με το εισιτήριο. Ο εισπράκτορας το ακυρώνει και φεύγει. Αμέσως μετά, οι δικηγόροι βγαίνουν και κάθονται στις θέσεις. 
    Οι γιατροί το βλέπουν αυτό και συμφωνούν ότι είναι πολύ έξυπνη ιδέα. Έτσι, μετά το συνέδριο, αποφασίζουν να αντιγράψουν τους δικηγόρους και στον σταθμό, βγάζουν μόνο ένα εισιτήριο, για το ταξίδι της επιστροφής. Βλέπουν όμως τους δικηγόρους, οι οποίοι δεν αγόρασαν ΚΑΝΕΝΑ εισιτήριο αυτήν την φορά. 
    - Πώς θα ταξιδέψετε στο τραίνο χωρίς καν εισιτήριο; 
    - Κοιτάξτε και θα δείτε. 
    Ανεβαίνουν στο τραίνο. Οι τρεις γιατροί στριμώχνονται σε μια τουαλέτα και οι δικηγόροι σε μιαν άλλη κοντινή. Το τραίνο αναχωρεί. Λίγο αργότερα, ένας από τους δικηγόρους βγαίνει από την τουαλέτα τους, περπατά προς την τουαλέτα των γιατρών, σταματά, χτυπά την πόρτα και λέει: 
    - Eισιτήρια, παρακαλώ....
    Category: Funny | Views: 196 | Added by: TsiaRiTzina | Tags: ponokefalous, anekdota, atakes, giatroi, xasodikhs, dynatou, orthopaidikos, asteia, axyrwnas | Rating: 0.0/0
    Total comments: 0
    Name *:
    Email *:
    Code *:
    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Μάρτιος 2012  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» [794]
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» Πληροφορίες για όλες τις περιοχές της Ελλάδας,εικονες,Τοπικά έθιμα και παραδόσεις
    Του κόσμου τα παράξενα [1052]
    Του κόσμου τα παράξενα
    Οπαδικες προτιμησεις [409]
    Sport,Αθλητικά
    Μουσικές επιλογές [3279]
    Μουσικές επιλογές - ακούσματα που προτεινουν οι χρηστες
    Funny [1091]
    Funny
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [33]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σοφά Λόγια [138]
    Σοφά Λόγια
    Hξερες ότι [346]
    Hξερες ότι
    Συνταγές μαγειρικής [4141]
    Συνταγές μαγειρικής
    Αστρα Και Ονειρα [71]
    Αστρα Και Ονειρα
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [2099]
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz [2176]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz
    X-FILES [105]
    X-FILES
    Tv-Movies [511]
    Tv-Movies
    Auto-Moto [638]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές
    Επιστήμη-τεχνολογία [1031]
    Επιστήμη-τεχνολογία
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες [313]
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες
    Θρησκευτικά [61]
    Θρησκευτικά
    Sex Tpis & Σχέσεις !!! [456]
    ...για τις ανθρώπινες σχέσεις. Με άρθρα για ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές σχέσεις, για τον χωρισμό, το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.
    Ολα για το παιδί [181]
    Ολα για το παιδί
    Ιστορικά [349]
    Ιστορικά
    Μια εικόνα χίλιες λέξεις... [32]
    Φωτογραφίες - Εικόνες - Animation ...
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠• [194]
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠•
    National Geographic [28]
    National Geographic
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! [107]
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 58
    Φίλοι-Επισκέπτες: 58
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz