Δευτέρα, 2024-05-20, 4:16 PM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
      

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ

    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » 2012 » Νοέμβριος » 19 » ΤΙΜΙΑ & ΚΑΘΑΡΑ, Απάντηση στις συκοφαντίες εναντίον του Γεωργίου Καρατζαφέρη για το θέμα της Μακεδονίας μας
    11:54 AM
    ΤΙΜΙΑ & ΚΑΘΑΡΑ, Απάντηση στις συκοφαντίες εναντίον του Γεωργίου Καρατζαφέρη για το θέμα της Μακεδονίας μας

    Υπάρχουν πολλές συκοφαντίες εναντίον του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού αλλά αυτό που διάβασα προχθές στην εθνικιστική και πατριωτική εφημερίδα «Στόχος» (την οποία διαβάζω και προτρέπω παρόλα αυτά και άλλους να τη διαβάζουν) δεν το περίμενα. Ούτε λίγο ούτε πολύ στο τεύχος της Πέμπτης 18/3/2010 στην τέταρτη σελίδα αλλά και στην τελευταία σελίδα του ίδιου τεύχους λέγεται ότι ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γεώργιος Καρατζαφέρης συναίνεσε στο όνομα «Βόρεια Μακεδονία» για το κράτος των Σκοπίων. Πιο ψευδές από αυτό δεν υπάρχει. Πολύ απλά ο Γεώργιος Καρατζαφέρης δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και Alter ότι αν οι Αμερικανοί προτείνουν στην Ελληνική κυβέρνηση την ονομασία «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» για το κράτος των Σκοπίων, τότε η κυβέρνηση της Ελλάδας δεν θα πρέπει να το σκεφτεί και να απαντήσει επιπόλαια.... Φυσικά ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ εννοούσε ότι δεν θα πρέπει η κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ να σπεύσει και να δεχτεί τη σύνθετη ονομασία αλλά τα γνωστά παπαγαλάκια που συκοφαντούν τον ΛΑ.Ο.Σ και τον πρόεδρο του είπαν ότι ο Γεώργιος Καρατζαφέρης αποδέχτηκε το «Βόρεια Μακεδονία». Πιο αισχρή κατηγορία και ψεύδος δεν υπάρχει. Υπήρξε παρερμηνεία από τους γνωστούς ανθέλληνες αλλά δεν περίμενα ότι και η εφημερίδα «Στόχος» θα υιοθετούσε και θα πρόβαλε αυτή την αισχρή κατηγορία.Ποια είναι όμως η αλήθεια? Δείτε ένα βίντεο και δείτε πως αλλοίωσαν τα γνωστά παπαγαλάκια τις δηλώσεις του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ.

    Και όμως την επόμενη μέρα των δηλώσεων Καρατζαφέρη (που παρερμηνεύτηκαν) ο προέδρος του ΛΑ.Ο.Σ συναντήθηκε με την κ. Νίνα Γκατζούλη, Πρόεδρο της Παμμακεδονικής Ομοσπονδίας Αμερικής, τον κ. Βασίλη Γκατζούλη, Πρόεδρο του ελληνικού συλλόγου «Παιδεία», τον κ. Πάνο Λιάκο, Πρόεδρο του ιδρύματος Μ. Αλεξάνδρου και τον κ. Παπαθανασίου Αμύντα, Πρόεδρο μακεδονικών τμημάτων Αφρικής.
    Μετά τη συνάντησή τους έγιναν κατά σειρά οι εξής δηλώσεις:
    Ν. Γκατζούλη:
    «Ευχαριστούμε τον κ. Πρόεδρο για την υποδοχή του σήμερα. Οι θέσεις μας στο Σκοπιανό θέμα συμπίπτουν. Όσο ζούμε και όσο υπάρχει η "Παμμακεδονική” και οι "Παμμακεδονικές” ανά την υφήλιο, δεν δεχόμαστε σύνθετη ονομασία με τον όρο «Μακεδονία» στην ονομασία της γείτονος χώρας».
    Γ. Καρατζαφέρης:
    «Είναι πράγματι μια ανάσα οξυγόνου η επίσκεψη των Παμμακεδονικών οργανώσεων όλου του κόσμου. Κάθε φορά που έρχονται αισθανόμαστε ότι υπάρχουν κι άλλοι που ενδιαφέρονται για το κρίσιμο αυτό μεγάλο θέμα, το Σκοπιανό. Είμαστε η εξαίρεση στον πολιτικό κόσμο και θα παραμείνουμε στοιχισμένοι σ’ αυτή την απόφαση του 1992 μη δεχόμενοι τη σύνθετη ονομασία κατά καμία έννοια. Τα δίκαια και η Ιστορία δεν μπαίνουν σε διαπραγμάτευση, συμβιβασμό ή έκπτωση. Μπορούμε να συζητήσουμε το οτιδήποτε εκτός βεβαίως από ένα όνομα το οποίο είναι σπουδαία κληρονομιά εδώ και 2.500 χρόνια.
    Καλωσορίζουμε λοιπόν τις Παμμακεδονικές οργανώσεις, το καθαρότερο ίσως κομμάτι του ελληνισμού Έχουμε τα ίδια πιστεύω».
    Π. Λιάκος:
    «Δώσατε και σε μας οξυγόνο κ. Πρόεδρε με την σημερινή μας συνάντηση. Το θέμα των Σκοπίων δεν είναι θέμα μόνο πολιτικό. Είναι θέμα όλων μας και έτσι πρέπει να το δούμε. Όταν κάποιος σου κλέβει το πορτοφόλι και χάνεις τη ταυτότητα σου τρέχεις σαν τρελός να το πάρεις πίσω. Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ σε καμιά Ελληνική κυβέρνηση να δώσουν σε άλλους αυτά που ανήκουν και σε μας, τους Έλληνες του απόδημου ελληνισμού. Με την βοήθεια του Θεού και της Παναγιάς αλλά και με την συνεχή εγρήγορση νομίζω ότι θα πετύχουμε».
    .
    Τι έχει κάνει ο ΛΑ.Ο.Σ;
    Εδώ θέλω να παραθέσω το κείμενο Ένα νέο …’22; Του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού σχετικά με τη Μακεδονία μας.
    Ένα νέο …’22;
    21 + 1 αλήθειες για το Εθνικό Θέμα του ονόματος των Σκοπίων.

    1) Μας κλέβουν το όνομα για να διεκδικήσουν το έδαφος! Είναι πασιφανές ότι επιβουλεύονται την εθνική μας ακεραιότητα!
    2) Παραχαράζουν την ιστορία της Ελλάδας για να αμφισβητήσουν την Ελληνικότητα της Μακεδονίας! Επιδιώκουν τον σφετερισμό και την εξάλειψη της θρησκευτικής, πολιτισμικής, εθνικής και ιστορικής μας ταυτότητας και συνείδησης!!
    3) Θέλουν να αλλοιώσουν την πληθυσμιακή σύνθεση της Μακεδονίας μας, μετακινώντας στην Ελλάδα με βουλγάρικα (Ευρωπαϊκά) διαβατήρια Σκοπιανούς! Εφαρμόζουν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο της δήθεν πολυπολιτισμικής Θεσσαλονίκης!
    4) Είναι πέρα από κάθε αμφιβολία γνωστό ποιοι πατρονάρουν το Σκοπιανό ψευδοκράτος! Οι ίδιοι κύκλοι που αλλάζουν τα σύνορα στα Βαλκάνια…
    5) Πρωτοστάτης ο κύριος Γ.Παπανδρέου που άλλαξε τα βιβλία της ιστορίας που τώρα γράφουν ότι «το 1912 η Ελλάδα προσάρτηση τη Μακεδονία». Προσέξτε: «προσάρτησε» δεν απελευθέρωσε! Αυτό και αν είναι προδοσία!! Τα παιδιά μας θα νομίζουν ότι η Ελλάδα τελειώνει στη Θεσσαλία!!
    6) Ουραγός ο κύριος Κ.Καραμανλής που αυθαίρετα κατάργησε την απόφαση των πολιτικών αρχηγών του 1992 ότι «δεν υποχωρούμε στο όνομα»-«Το όνομα μας είναι η ψυχή μας»!
    7) Βοηθός του η κυρία Ντ.Μπακογιάννη που δεσμεύτηκε ότι θα αναγνωρίσουμε τα Σκόπια με σύνθετη ονομασία που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία! Αυτή είναι η μεγαλύτερη προδοσία που έχει γίνει στο Μακεδονικό ζήτημα!
    Εθελοντής συνοδοιπόρος ο κύριος Α.Αλαβάνος που έσπευσε προς βοήθεια άτυπου υπουργού εξωτερικών στα Σκόπια αποκαλώντας τα «Μακεδονία»!
    9) Δεν θα μπορούσε να λείψει το Κ.Κ.Ε που διαρκώς δηλώνει ότι το όνομα δεν το ενδιαφέρει καθώς τα λάθη του παρελθόντος και οι ιστορικές του ευθύνες δεν έχουν αναληφθεί ακόμη! Υπενθυμίζουμε τα περί «Μακεδονικής και Θρακικής εθνότητας» της δεκαετίας του 1930-40!!
    10) Με εντολή των Η.Π.Α η ελληνική κυβέρνηση θα αναγνωρίσει το Κόσσοβο ως ανεξάρτητο κράτος. Η ψευδο-ανεξαρτησία του Κοσσόβου θα πυροδοτήσει φαινόμενα – ντόμινο: μεταναστευτικές μειονότητες και παραστρατιωτικές οργανώσεις σε όλο τον κόσμο θα απαιτήσουν ανεξαρτητοποίηση! Οι κίνδυνοι θα είναι τεράστιοι! Τη σφραγίδα στα εγκλήματα αυτά βάζουν οι εκφυλισμένοι γόνοι των τριών οικογενειών που δυναστεύουν τον τόπο!
    11) Ισχυρίζεται η κυβέρνηση, πως τάχα θα ασκήσει βέτο στα πλαίσια του ΝΑΤΟ, αν τα Σκόπια δεν αποδεχτούν να ονομάζονται Νέα ή Άνω Μακεδονία! Τι νόημα έχει σήμερα το βέτο αφού τα έχουν δώσει όλα? Το βέτο είχε νόημα πριν την υποχώρηση στο θέμα του ονόματος!! Τώρα είναι κοροϊδία! Δεν είμαστε αφελείς κύριε Καραμανλή και κύριε Παπανδρέου!!
    12) Κρύβουν από τον Ελληνικό λαό ότι το βέτο, αν πραγματοποιείτο, θα ελευθέρωνε τα Σκόπια να πάνε κατευθείαν στη γενική συνέλευση του Ο.Η.Ε να αναγνωριστούν ως Μακεδονία! Γιατί ισχύει ακόμα η ενδιάμεση συμφωνία του 1995 που με σαφήνεια λέει πως η Ελλάδα θα τα διευκολύνει να ενταχτούν στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε με το προσωρινό τους όνομα F.Y.R.O.M!!
    13) Οι Αμερικανοί απαίτησαν να κλείσει το θέμα πριν την σύνοδο του ΝΑΤΟ (υπουργοί εξωτερικών 6 Μάρτη και αρχηγών κρατών 2 Απρίλη)!! Επομένως η κυβέρνηση θα υποχωρήσει ατάκτως αποδεχόμενη μία οποιαδήποτε ονομασία και θα εμφανίσει, από πάνω, την ολοκληρωτική ήττα ως επιτυχία!!
    14) Όσοι αντιστεκόμαστε, είμαστε η συνείδηση, η καρδιά και συναποτελούμε το ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ του Ελληνισμού! Όλους εμάς ενώνει η Ελλάς! Σας καλούμε να ξεσκεπάσετε τις μάσκες υποκρισίας των ενδοτικών κομμάτων που ενώθηκαν στο ξεπούλημα της Ελλάδας μας.
    15) Η μόνη πολιτική δύναμη που αντιστέκεται είναι ο ΛΑ.Ο.Σ! Εμείς λέμε: όχι άλλες εθνικές υποχωρήσεις! Όχι άλλες εθνικές μειοδοσίες! Όχι άλλες εθνικές συμφορές! Ναι στη σύγχρονη εθνική αντίσταση! Ναι στο Δημοψήφισμα του λαού με θέμα την ενδεχόμενη ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση!
    16) Ο ΛΑ.Ο.Σ, το νεότερο πολιτικό κόμμα του κοινοβουλίου, είναι πλέον μόνιμος θεσμός της ελληνικής κοινωνίας και καλύπτει με συνέπεια το λαϊκό και πατριωτικό έλλειμμα που έχουν αφήσει τα παραδοσιακά κόμματα.
    17) Πρεσβεύουμε το νέο κίνημα εθνικής αξιοπρέπειας και υπερηφάνειας! Θεωρούμε πως το οικογενειακό – πολιτικό κατεστημένο έχει κλείσει οριστικά τον κύκλο του! Η νέα αλλαγή, οφείλει να μας συναντήσει έτοιμους για υψηλά καθήκοντα και ευθύνες.
    18) Είμαστε το μόνο κόμμα που αντιστέκεται στην ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. ζητάμε δημοψήφισμα ! Και επιπλέον, ειδική σχέση! Οι μόνοι που καταγγέλλουμε την υπονόμευση του Κυπριακού Ελληνισμού με την επαναφορά του καταστροφικού σχεδίου ΑΝΑΝ!
    19) Είμαστε μια σύγχρονη πολιτική δύναμη που υπερασπίζεται τα συμφέροντα των Ελλήνων αγωνιστών του μόχθου! Υπερασπιζόμαστε ό,τι είναι Ελληνικό: την ελληνική αγροτική παραγωγή, την ελληνική βιομηχανία, την ελληνική βιοτεχνία, τους Έλληνες επαγγελματίες, Οτιδήποτε διασώζει την ελληνική οικονομία και κοινωνία!
    20) Είμαστε η εγγύηση της ομαλότητας και της σταθερότητας! Η Ελλάδα χρειάζεται ένα νέο πολιτικό προσανατολισμό που θα υπερβαίνει το θολό τοπίο της συναλλαγής και της διαφθοράς! Να αφήσουμε πίσω το χρεοκοπημένο σκηνικό της τελευταίας τριακονταετίας! Να προχωρήσουμε με ένα σίγουρο άλμα προς τα εμπρός!!
    21) Καλούμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα! Οι λαϊκές κινητοποιήσεις να ορθωθούν φραγμός στα αντεθνικά σχέδια των ντόπιων και διεθνών κύκλων υπονόμευσης! Όλοι μαζί στο ιστορικό χρέος!! Ζήτω η Ελλάδα!! Ζήτω η Μακεδονία!!
    22) Καλούμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να σβήσουν τον κύκλο με την κιμωλία γύρω από τα πόδια τους που δήθεν τους απαγορεύεται να υπερβούν και να συστρατευτούμε όλοι μαζί στον μεγάλο αγώνα της εθνικής υπόθεσης της Ελλάδας! Γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε!!
    .
    «Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική…» (Κωνσταντίνος Καραμανλής ο πρεσβύτερος, δακρύζοντας).
    «Για ‘μένα δεν υπάρχει καμιά δυνατότητα να δεχτώ τον όρο "Μακεδονία”, υπό οιανδήποτε μορφή αυτός περιέχεται στην ονομασία των Σκοπίων…» (Ανδρέας Παπανδρέου).
    «Τα όρια της Ελλάδας βρίσκονται στην αποφασιστικότητα μας να αγωνιστούμε για τη Μακεδονία μας…»  (Γιώργος Καρατζαφέρης).
    Πηγή:  Tο έντυπο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού «Ένα νέο…’22?».
    .
    ΛΑ.Ο.Σ για τη Μακεδονία
    Τι έχει κάνει ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός για τη Μακεδονία μας?
    Μια απάντηση από την Ευρώπη.
    Στις 26/1/2006, στην επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων Ευρωκοινοβουλίου, Βρυξέλλες.
    Οι Παμμακεδονικές ενώσεις Η.Π.Α και Καναδά καταγγέλλουν τη στάση του ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Γιώργου Δημητρακόπουλου αφού –όπως ανέφεραν σε σχετική ανακοίνωση- μετά από διπλή και επίμονη προφορική παρέμβαση του, ματαιώθηκε ψηφοφορία σε πρόταση τροπολογίας του Γ.Καρατζαφέρη ο οποίος ζητούσε από τα Σκόπια:
    «Να συνεισφέρουν στη σταθερότητα της περιοχής, παραιτούμενα της χρήσης του αρχαίου Ελληνικού ονόματος Μακεδονία, κάτι που θα διευκολύνει τα μέγιστα την προσέγγιση τους με την Ε.Ε.».
    Κατόπιν των ενεργειών του Γ.Δημητρακόπουλου δεν έγινε ψηφοφορία επί της πρότασης του Γ.Καρατζαφέρη και υιοθετήθηκε –δυστυχώς- η πρόταση:
    «Το ζήτημα του ονόματος της Π.Γ.Δ.Μ δεν αποτελεί εμπόδιο στην περαιτέρω ενσωμάτωση της στο ευρωπαϊκό πλαίσιο» (!!)
    Και άλλη μία απάντηση από την Ευρώπη.
    Σε ψηφοφορία του τελικού ψηφίσματος που δεν περιλαμβάνει τίποτα για την προστασία του ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, τίποτα για την απόσυρση των Τούρκων από την Κύπρο και τίποτα για τους ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ, στις 16/3/2006 και ώρα:12:58 μ.μ., οι ευρωβουλευτές της Ν.Δ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ ψήφισαν υπέρ και μάλιστα μαζικά ενώ ο Γ.Καρατζαφέρης και ο Α.Παφίλης του Κ.Κ.Ε ψήφισαν κατά (ο Παπαδημούλης του Συνασπισμού απείχε).
    Και άλλη απάντηση από την Ευρώπη.
    Στην τροπολογία 17 του Γ.Καρατζαφέρη με θέμα την Προστασία όλων των μειονοτήτων της ΦΥΡΟΜ (Έλληνες, Τσιγγάνοι-Ρομά, Εβραίοι), οι ευρωβουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ και της Ν.Δ. ψήφισαν υπέρ ενώ οι ευρωβουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ και του Κ.Κ.Ε ψήφισαν κατά (ευρωβουλευτές του Συνασπισμού απείχαν).
    Και άλλη απάντηση από την Ευρώπη.
    Στην Τροπολογία 14 του Γ.Καρατζαφέρη για την καθιέρωση του ονόματος «Βαρντάσκα» για τα Σκόπια, επίσημης ονομασίας της χώρας αυτής ως το 1945, οι ευρωβουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ και της Ν.Δ. ψήφισαν υπέρ, ενώ οι ευρωβουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ και του Κ.Κ.Ε. ψήφισαν κατά. Απείχαν οι ευρωβουλευτές του Συνασπισμού.
    Και άλλη απάντηση από την Ευρώπη.
    Στην τελική ψήφος για την έκθεση Μέγιερ όπου αναφέρεται ότι το όνομα δεν είναι προϋπόθεση για την έναρξη διαπραγματεύσεων, ούτε για την ένταξη στην Ε.Ε., οι ευρωβουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ, ΠΑ.ΣΟ.Κ, Κ.Κ.Ε και ο Α.Σαμαράς ψήφισαν κατά. Η Ν.Δ. ψήφισε υπέρ (και αν και σε μερικές ψηφοφορίες οι ευρωβουλευτές της Ν.Δ. ψήφισαν υπέρ της Μακεδονίας μας, τελικά αποδέχτηκαν τη σύνθετη ονομασία, δηλαδή «Νέα Μακεδονία» ή «Άνω Μακεδονία» κ.τ.λ.) και απείχε ο Δ.Παπαδημούλης του Συνασπισμού.
    Αυτά αλλά και άλλα πολλά έκανε ο ΛΑ.Ο.Σ και οι βουλευτές του στην Ευρωβουλή (αλλά και στην Εθνική βουλή) και ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
    ΛΑ.Ο.Σ. Ένα πραγματικά πατριωτικό και εθνικό κόμμα
    .
    Αυτά και άλλα είναι μερικά δείγματα από την πατριωτική στάση του ΛΑ.Ο.Σ, του προέδρου του και των βουλευτών του.
    Category: Ελλάδα | Views: 202 | Added by: Lost-Empire | Rating: 0.0/0
    Total comments: 0
    Name *:
    Email *:
    Code *:
    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Νοέμβριος 2012  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Δελτία Τύπου - News [5325]
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ-Ειδήσεις Ενημέρωση
    Ελλάδα [2154]
    Ειδήσεις και νέα απο όλη την Ελλάδα - τοπικά νέα
    Κόσμος [1469]
    Οι εξελίξεις στον Κόσμο όπως διαμορφώνονται τώρα. Άμεση Ενημέρωση, νέα και ειδήσεις για θέματα που αφορούν στην Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική, ...
    Οικονομία [329]
    Διαβάστε όλες τις οικονομικές εξελίξεις, τις χρηματιστηριακές και επιχειρηματικές ειδήσεις, δείτε την εικόνα της αγοράς.
    Αθλητικά νέα [1316]
    Όλα τα αθλητικά νέα, ειδήσεις για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μεταγραφές. Αθλητικές ειδήσεις..
    Μουσικά Νέα [1643]
    Μουσικά Νέα - Ενημέρωση για συναυλίες, νέες δισκογραφίες και άλλα θέματα που αφορούν την Μουσική!
    Gossip από την Showbiz [2305]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz-Gossip από την ελληνική showbiz και όχι μόνο. Θέματα από την ζωή των επωνύμων και κουτσομπολιά.
    ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** [1560]
    Αστεια video, έξυπνα, τολμηρά, κουφά ανέκδοτα, χιούμοριστικές εικόνες, φάρσες, αστείες διαφημίσεις και άφθονο γέλιο καθημερινά!
    Είπαν - Εγραψαν.. [903]
    Δηλώσεις - Συνεντεύξεις-Σοφά Λόγια και σοφές κουβέντες που ειπώθηκαν ή γράφτηκαν από διάφορα πρόσωπα, γνωστά ή άγνωστα.
    Hξερες ότι [281]
    Ήξερες ότι... - Σαν Σήμερα - Παράδοξα και σχετικά άγνωστες πτυχές της ιστορίας.
    Συνταγές μαγειρικής [833]
    Συνταγές μαγειρικής έτοιμες στο τραπέζι σας. Μάθετε τώρα εντυπωσιακές, μοναδικές συνταγές φαγητού για να τους αφήσετε όλους άφωνους
    Αστρα Και Ονειρα [130]
    Αστρολογία, ζώδια σήμερα, ωροσκόπιο, αστρολογικές προβλέψεις ...Τα όνειρά σου κρύβουν σημαντικά νοήματα και προβλέψεις για το μέλλον σου, διάβασε τώρα την ερμηνεία τους! ...
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [892]
    Eνημέρωση σε θέματα ιατρικής & υγείας,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ... συμβουλές υγείας,πως θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας ...
    Auto-Moto [196]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές Νέα μοντέλα, παρουσιάσεις, test drives, classic cars, green cars, tuning cars, supercars…
    Θρησκεία [34]
    Ειδήσεις για την θρησκεία μας και οχι μονο..
    Tv-Movies [238]
    Tv-Movies-Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική - Greek movies, tv series, tv shows and music, Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική
    Διαδίκτυο [244]
    Διαδίκτυο ή Ίντερνετ- WEB-TOOLS - tips & μικρά μυστικά! Tricks - Tips - Hacks - Gadgets - Templates.
    Τεχνολογία [172]
    Ενημερωθείτε πάνω σε τεχνολογικά νέα,
    X-FILES [93]
    Ελάτε στον κόσμο του ανεξήγητου..UFO, ΑΤΙΑ, Εξωγήινοι, Παραφυσικά φαινόμενα, Φαντάσματα,Μύθοι, Θρύλοι...κτλ
    Free Online Games [19]
    Free Online Games
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [74]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σπίτι - Κήπος [118]
    Είδη για το σπίτι και το νοικοκυριό. Είδη για τον κήπο. Έξυπνες και χρηστικές προτάσεις. gadgets, αναλώσιμα κ.α.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 4
    Φίλοι-Επισκέπτες: 4
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz