Σάββατο, 2024-05-11, 1:36 PM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
      

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ

    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » Οικονομία
    [img]http://www.eleftheria.gr/viewimg.asp?pth=images/articles&img=TOKOGLIFI.jpg&w=577[/img]
    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    Στις φυλακές οδηγήθηκαν μετά την απολογίας τους στον γ' τακτικό ανακριτή οι φερόμενοι ως «εγκέφαλοι» των κυκλωμάτων εκβίασης και τοκογλυφίας που εξαρθρώθηκαν από τις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης.

    Μεταξύ αυτών που κρίθηκαν προφυλακιστέοι είναι ο 58χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος φέρεται να είναι ο αρχηγός της πρώτης και ισχυρότερης εγκληματικής οργάνωσης.

    Και οι έξι κατηγορούμενοι που κλήθηκαν να απολογηθούν στον ανακριτή προφυλακίστηκαν.

    Για την υπόθεση συνελήφθησαν 53 άτομα, εκ των οποίων οι 34 κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και οι υπόλοιποι 19 αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και χρηματικές εγγυήσεις που αγγίζουν ακόμη και τις 300.000 ευρώ
    Category: Οικονομία | Views: 284 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-24 | Comments (0)

    ΟΧΙ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΜΙΣΘΩΝ

    [img]http://www.eleftheria.gr/viewimg.asp?pth=images/articles&img={A919C64C-3B73-484B-AECF-1F3C4A6BFAE4}_SAMARAS.jpg&w=577[/img]

    Τη διαβεβαίωση ότι η ΝΔ δεν θα στηρίξει πράξη νομοθετικού περιεχομένου για την περικοπή των μισθών στον ιδιωτικό τομέα ζήτησε και έλαβε η διοίκηση της ΓΣΕΕ στη συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι αν γινόταν περικοπή 13ου και 14ου μισθού και μόνο από αυτό θα προκαλούνταν ύφεση της τάξης του 3,5%, θα διπλασιαζόταν η προβλεπόμενη ύφεση και θα έφθανε στο 7%.

    Ο κ. Σαμαράς επέμεινε λέγοντας ότι ούτε σε περίοδο πολέμου μία χώρα δεν είχε έξι χρόνια ύφεσης. Επίσης πρόσθεσε ότι είναι παράδοξο να μην ζητούν ούτε οι εργοδότες περικοπές στον ιδιωτικό τομέα και παρόλα αυτά να τίθεται σαν θέμα.

    Στο πλαίσιο αυτό, διαβεβαίωσε την ηγεσία της ΓΣΕΕ ότι δεν θα στηρίξει πράξη νομοθετικού περιεχομένου για την περικοπή των μισθών. «Δεν λύνονται τέτοια θέματα με νομοθετικές παρεμβάσεις» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε ότι «προσδοκά από τον διάλογο των κοινωνικών εταίρων που είναι σε εξέλιξη».

    Ο κ. Σαμαράς είπε ότι φυσικά και πρέπει να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας, ωστόσο το μισθολογικό κόστος είναι στην δέκατη έβδομη θέση των συντελεστών που επηρεάζουν την ανταγωνιστικότητα.

    Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Γιάννης Π ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οικονομία | Views: 296 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-24 | Comments (0)

    Ένα 17χρονο αγόρι κι ένα 16χρονο κορίτσι βρέθηκαν νεκρά κάτω από μπάζα



    ον δράστη και τα αίτια που οδήγησαν στην αποτρόπαιη εγκληματική ενέργεια εναντίον δύο ανήλικων, εξετάζουν οι αρχές ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

    Οι σοροί ενός 17χρονου αγοριού και μιας 16χρονης κοπέλας βρέθηκαν θαμμένοι κάτω από μπάζα σε αγροτική περιοχή στην Ανάληψη Λαγκαδά . Τα δύο πτώματα εντοπίστηκαν, σε προχωρημένη σήψη, από διερχόμενο πολίτη ο οποίος και ειδοποίησε την αστυνομία. Όπως διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική έρευνα, ο νεαρός είχε τραύματα στο κεφάλι, πιθανόν από όπλο, και κακώσεις στο θώρακα. Κακώσεις έφερε και το σώμα της νεαρής το οποίο βρέθηκε φαγωμένο από σκυλιά και γι' αυτό οι αστυνομικές αρχές κάνουν λόγο για σκελετό.

    Τα δύο παιδιά, είχαν γεννηθεί στην Θεσσαλονίκη. Οι γονείς του νεαρού είναι από τη Βόρεια Ήπειρο και οι γονείς της κοπέλας Ρομά. Τα παιδιά ήταν ζευγάρι και συζούσαν στην οικογενειακή εστία του νεαρού στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης, όταν ο πατέρας της 16χρονης εγκατέλειψε την οικογένειά του.

    Τα ίχνη των δύο παιδιών είχαν χαθεί από την παραμονή των Χριστουγέννων. Μια ημέρα μετά η μητέρα του νεαρού είχε δηλώσει την εξαφάνισή τους. Τα χτυπήματα και στα δύο παιδιά έγιναν εν ζωή και κάποια από αυτά ήταν αυτά που επέφεραν το θάνατο.
    Οι αρχές ασφάλειας Θεσσαλονίκης, προσπαθούν να ανακαλύψουν τα κίνητρα που όπλισαν το χέρι του ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οικονομία | Views: 328 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-24 | Comments (0)

    Ενώ είχαν δεσμευτεί πως θα τους μειώσουν τώρα..

    .

    δίνουν 10% παραπάνω στον Πρωθυπουργό και 8% στους υπουργούς.

    Αύξηση 10% θα δοθεί φέτος στο μισθό του πρωθυπουργού και των αντιπροέδρων της κυβέρνησης στο Βέλγιο και 8% στο μισθό των υπουργών, μολονότι η νέα κυβέρνηση της χώρας είχε δεσμευτεί για τη μείωσή τους κατά 5% κατά τον σχηματισμό της στα τέλη του 2011, αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Het Nieuwsblad.

    Σύμφωνα με την φλαμανδική εφημερίδα, ο μισθός του πρωθυπουργού, του σοσιαλιστή Έλιο Ντι Ρούπο, και αυτός των αντιπροέδρων της κυβέρνησης θα ανέλθει από 224.000 σε 248.000 ετησίως, δηλαδή θα πάρει αύξηση 10%, και ο μισθός των υπουργών της κυβέρνησης θα ανέλθει από 220.000 σε 238.000, δηλαδή θα πάρει αύξηση 8%, ή 1.500 ευρώ μηνιαίως.

    Η είδηση για τις αυξήσεις αυτές δημοσιεύεται την ώρα που η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητεί από το Βέλγιο την εξοικονόμηση επιπλέον 1,2 δισεκατομμυρίου ως 2 δισεκατομμυρίων ευρώ από τον προϋπολογισμό, μετά το επώδυνο κλείσιμο στο τέλος του 2011 ενός προϋπολογισμού λιτότητας που αποσκοπούσε ήδη στην εξοικονόμηση περισσότερων από 11 δισεκατομμυρίων ευρώ τη χρονιά αυτή.

    Εξάλλου την Παρασκευή βουλευτής του αυτονομιστικού φλαμανδικού κόμματος N-VA καταδίκασε την αύξηση αυτήν τη χρονιά κατά 3% της επιχορήγησης της βασιλικής οικογένειας, ενώ η κυβέρνηση είχε ανακοινώσει ότι θα την παγώσει για δύο χρόνια, μετέδωσε το βελγικό πρακτορείο ειδήσεων Belga, την ώρα μάλιστα που ο βασιλιάς Αλβέ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οικονομία | Views: 304 | Added by: alexia | Date: 2012-01-23 | Comments (0)

    Το έργο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Λονδίνο, το 1998 και αποτέλεσε αντικείμενο πολλών συζητήσεων στην κοινότητα των ιστορικών της επιστήμης.

    Είναι βασισμένο σε μια συνάντηση – γεγονός, ανάμεσα στους δύο από τους σημαντικότερους νομπελίστες φυσικούς όλων των εποχών, τον Γερμανό Βέρνερ Χάιζενμπεργκ (1901-1976) και τον Δανό Νηλς Μπορ (1885-1962) —εκ των θεμελιωτών της κβαντικής θεωρίας— μαζί με την γυναίκα του Μπορ, Μαργκρέτε (1890-1984).

    Ο Φρέιν δημιούργησε μια φανταστική συζήτηση που πραγματοποιείται μετά τον θάνατό τους προσπαθώντας να δώσουν τέλος στις εκκρεμότητες σχετικά με το τι ακριβώς ειπώθηκε μεταξύ τους σε κείνη τη σύντομη συνάντησή τους το 1941 που αποτέλεσε και το τέλος της προσωπικής τους σχέσης.

    Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε η περίφημη συνάντηση, ήταν αρνητικές μιας και έλαβε χώρα στην κατεχόμενη από τα γερμανικά στρατεύματα Κοπεγχάγη, ενώ οι Ναζί είχαν ήδη αρχίσει τις έρευνες για την κατασκευή της ατομικής βόμβας.

    Το έργο θέτει ερωτήματα για την πορεία της επιστήμης και της πολιτικής σε σχέση με τις αλλαγές που επέφερε ο συνδυασμός τους στον κόσμο του 20ου αιώνα.

    Παίζουν οι Ηρώ Μουκίου, Βασίλης Ρίσβας και Θοδωρής Αντωνιάδης.

    Η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Μαργαρίτη, βοηθός σκηνοθέτη ο Πέτρος Πέτρου, τη μετάφραση έκανε η Αννίτα Δεκαβάλλα και τα σκηνικά και κοστούμια υπογράφει ο Δημήτρης Κακριδάς.

    Παραστάσεις: Κυριακή - 21:15, Δευτέρα - 21:15, Τετάρτη ( ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οικονομία | Views: 243 | Added by: marilou | Date: 2012-01-23 | Comments (0)

    Κι αυτό γιατί η ΕΜΥ προειδοποιεί για τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

    Αναλυτικά η πρόγνωση

    Αττική
    Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδα. Πρόσκαιρη βελτίωση από το βράδυ.
    Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά στα νότια 5 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: από 09 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

    Θεσσαλονίκη
    Καιρός: νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως από το μεσημέρι.
    Άνεμοι: μεταβλητοί 3 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: από 01 έως 09 βαθμούς Κελσίου

    Μακεδονία, Θράκη
    Καιρός: νεφώσεις που βαθμιαία και από τα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Χιονοπτώσεις στα ορεινά. Το βράδυ πιθανότητα καταιγίδας στα θαλάσσια τμήματα.
    Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: από μηδέν 0 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά στη δυτική Μακεδονία 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

    Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
    Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι τοπικά έντονα.
    Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά στο Ιόνιο 5 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
    Και ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οικονομία | Views: 272 | Added by: marilou | Date: 2012-01-23 | Comments (0)

    Οι εισπράξεις του ταξί βρέθηκαν στη θέση τους...


    Μυστήριο παραμένει για την Ασφάλεια Λιβαδειάς το κίνητρο της δολοφονίας του 57χρονου ταξιτζή από την Xαλκίδα, που βρέθηκε νεκρός στο Σχηματάρι Βοιωτίας. Οι εισπράξεις του ταξί βρέθηκαν στη θέση τους, ενώ και το θύμα είχε πάνω του χρήματα, γεγονός που αποκλείει το ενδεχόμενο της ληστείας.

    Ο δράστης ή οι δράστες φαίνεται πως ανάγκασαν τον άτυχο συνιδιοκτήτη του ταξί και πατέρα δύο παιδιών να βγει από το αυτοκίνητο και τον υποχρέωσαν να περπατήσει σε απόσταση περίπου 30 μέτρων μακριά από αυτό. Εκεί τον τραυμάτισαν με μαχαίρι και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο να ξεψυχήσει αβοήθητος. Αν το θύμα πρόλαβε να αντισταθεί ή αιφνιδιάστηκε, θα φανεί από τη νεκροτομή.

    Εκείνο που προσπαθούν τώρα να εξακριβώσουν οι αστυνομικοί, είναι με ποιον τρόπο έφυγαν οι δράστες από την αγροτική περιοχή όπου έγινε το έγκλημα, αφήνοντας το ταξί με αναμμένη τη μηχανή. Οι άνδρες της Ασφάλειας ερεύνησαν εξονυχιστικά την περιοχή αναζητώντας το αιχμηρό όργανο με το οποίο δολοφονήθηκε ο 57χρονος, αλλά δεν το βρήκαν και πιθανολογούν ότι οι δολοφόνοι το πήραν μαζί τους.
    Category: Οικονομία | Views: 290 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-23 | Comments (0)

    «ΜΑΥΡΟ ΤΟΠΙΟ» ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ
    Αύξηση των επιχειρησιακών συμβάσεων καταγράφεται τους τελευταίους μήνες -και μετά τη ψήφιση του επίμαχου άρθρου 37- με τις περισσότερες να έχουν συναφθεί στην περιοχή της Αττικής. Ειδικότερα, από τις 52 τέτοιες συμβάσεις που υπογράφηκαν, οι 20 συνήφθησαν στην Αττική.

    Οι μέχρι σήμερα υπογραφείσες επιχειρησιακές προβλέπουν αμοιβές κατώτερες από τις κλαδικές σε ποσοστό από 5% έως και 40% και αφορούν 17.500 εργαζόμενους. Οι 39 έχουν υπογραφεί με ενώσεις προσώπων και οι 13 με επιχειρησιακά σωματεία.

    Υπενθυμίζεται ότι μετά την ψήφιση του άρθρου 37 του νόμου, 4024/2011 «Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο - βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις εφαρμογής του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012-2015», δόθηκε η δυνατότητα της σύναψης επιχειρησιακών συμβάσεων και σε Ενώσεις Προσώπων, στις περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει επιχειρησιακό σωματείο.

    Στις Ενώσεις αυτές μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι εργαζόμενοι, ανεξάρτητα από την κατηγορία, τη θέση ή την ειδικότητα που έχουν στην επιχείρηση.

    Από το σύνολο λοιπόν των νέων επιχειρησιακών συμβάσεων, οι οποίες αφορούν 17.500 εργαζομένους, οι 39 έχουν υπογραφεί με ενώσεις προσώπων και οι 13 με επιχειρησιακά σωματεία.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας που έχει στη διάθεσή του το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, από τις 52 συνολικά επιχειρησιακές συμβάσεις, οι 20 συμφωνήθηκαν στην Αττική και αφορούν, 14. ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οικονομία | Views: 264 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-23 | Comments (0)

    Το δρόμο για τις φυλακές πήραν 28 από τους 47 κατηγορούμενους


    Τελευταία μέρα των απολογιών των κατηγορουμένων για συμμετοχή στη "Μαφία" της Θεσσαλονίκης.

    Σήμερα το κατώφλι του ανακριτή και εισαγγελέα θα περάσουν 6 άτομα, μεταξύ αυτών οι φερόμενοι ως αρχηγοί των τριών εκ των τεσσάρων εγκληματικών εργασιών, ένας γιατρός και ένας αλλοδαπός.

    Το δρόμο για τις φυλακές πήραν 28 από τους 47 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες ενώπιον του 3ου τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης για την υπόθεση τοκογλυφίας. Μεταξύ τους είναι και ο 58χρονος γνωστός επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης που φέρεται να είχε κεντρικό ρόλο στο κύκλωμα τοκογλυφίας.
    Category: Οικονομία | Views: 266 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-23 | Comments (0)

    Τα σχέδια Λοβέρδου για την εξοικονόμηση πόρων


    Με «κούρεμα» στην υπέρμετρη συνταγογράφηση φαρμάκων θα επιχειρήσει το υπουργείο Υγείας να τιθασεύσει τη φαρμακευτική δαπάνη, έπειτα και από τις πιέσεις της Τρόικας για περαιτέρω μείωση της συγκεκριμένης δαπάνης στην χώρα μας κατά τουλάχιστον ένα δισ. ευρώ.

    Προς την κατεύθυνση αυτή μελετάται η συνταγογράφηση των γιατρών του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) με βάση τη δραστική ουσία και όχι με την εμπορική ονομασία των φαρμάκων. Επιπλέον, οι γιατροί του ενιαίου ασφαλιστικού φορέα μπαίνουν στο μικροσκόπιο των αρμοδίων σε ό,τι αφορά τον όγκο των φαρμάκων που συνταγογραφούν.

    Βαριές θα είναι οι ποινές για τους γιατρούς που σημειώνουν… εξαιρετικές επιδόσεις στη συνταγογράφηση -μεταξύ άλλων προβλέπεται η απομάκρυνση τους από τον ΕΟΠΠΥ για τουλάχιστον ένα χρόνο σε περίπτωση που διαπιστωθεί… ροπή προς τη συνταγογράφηση, αλλά και «απαγορευτικό» στη σύναψη συμβάσεων με άλλα ταμεία. Παράλληλα, οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ θα υποχρεούνται να συνταγογραφούν γενόσημα, δηλαδή αντίγραφα φάρμακα -εξαιρούνται όσα σκευάσματα έχουν διασφαλισμένη ακόμη την πατέντα τους, στην περίπτωση αυτή ο γιατρός μπορεί να επιλέγει ποιο φάρμακο, το πρωτότυπο ή αντίγραφο, θα συνταγογραφεί.

    Άλλωστε όπως επισήμανε ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος με την ευκαιρία της συνάντησης που είχε με την Τρόικα το Σά ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οικονομία | Views: 290 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-23 | Comments (0)

    «Πάγωμα» αυξήσεων αντιπροτείνουν έμποροι και επαγγελματοβιοτέχνες, μόνο για το μη μισθολογικό κόστος συζητά η ΓΣΕΕ

    Αποκαλυπτική για τα όσα ζήτησε η τρόικα από την κυβέρνηση για τον κατώτατο μισθό, τις ωριμάνσεις και τον 13ο & 14ο μισθό ήταν η γ.γ. του υπουργείο Εργασίας, Άννα Στρατινάκη, μιλώντας χθες στο δελτίο ειδήσεων του MEGA.

    Η κ. Στρατινάκη αποσαφηνίζει πως τα στελέχη της τρόικας έχουν πάντα ως γνώμονα το αρχικό μνημόνιο και προσθέτει: "Η τρόικα και στη χθεσινή διαπραγμάτευση έθεσε το θέμα της ανταγωνιστικότητας το οποίο στηρίζεται εκτός των άλλων και στο μισθολογικό κόστος σύμφωνα με την ίδια. Η προσέγγιση αυτής της πλευράς του προβλήματος σύμφωνα με την τρόικα γίνεται μόνο και μέσω της προσαρμογής των μισθών στο σημερινό οικονομικό περιβάλλον που ζει η χώρα. Από αυτό δεν εξαιρείται ούτε ο κατώτατος μισθός. Στα πλαίσια αυτά και πάντα έχοντας στο νου της στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης το πρώτο μνημόνιο κρατά ζωντανή την απαίτηση της μισθολογικής προσαρμογής θέτοντας έτσι με τρόπο καθαρό το ζήτημα του κατώτατου μισθού αλλά και του 13ου & 14ου."

    Ωστόσο, πληροφορίες της «ΕτΔ», αναφέρουν ότι ενώ οι συζητήσεις με την τρόϊκα φαίνεται να έχουν ως σημείο αφετηρίας το θέμα (της μείωσης) των μισθών στον ιδιωτικό τομέα, εντούτοις άλλος είναι –και μάλιστα διττός- ο στόχος: αφενός μεν να παγώσουν οι μισθοί για 2-3 χρόνια και αφετέρου να απαλειφθούν οι ρήτρες που προκαλούν αυτόματες αυξήσεις όπως π.χ. οι ωριμάνσεις.

    Όπως προκύπτει ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οικονομία | Views: 300 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-23 | Comments (0)

    Συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα


    Στους δρόμους βγαίνουν και πάλι οι αγρότες, καθώς αύριο ξεκινούν κινητοποιήσεις με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΕΛΓΑ σε όλη τη χώρα.

    Οι αγρότες αντιδρούν στο «χαράτσι» που επιβλήθηκε για τα ασφάλιστρα του οργανισμού μέσα από το νέο νόμο που ψηφίστηκε πρόσφατα και παράλληλα ζητούν ο ΕΛΓΑ να αποτελεί έναν κρατικό φορέα, με επαρκή χρηματοδότηση που θα αποζημιώνει στο 100% τις ζημιές των καλλιεργειών τους από όλους τους φυσικούς κινδύνους και τις νόσους.

    Για την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου με κοινή πρωτοβουλία των ΠΑΣΥ, ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ (Πανελλήνια Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση), ΜΑΣ (Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών) και ΟΓΕ (Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας), σχεδιάζονται συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στα υποκαταστήματα της ΔΕΗ [DEHr.AT] Σχετικά άρθρα σε όλες τις πόλεις της χώρας μας.

    Στις 27 Ιανουαρίου, πρόκειται να γίνουν κινητοποιήσεις στα γραφεία των Περιφερειών, του ΟΓΑ και στα υποκαταστήματα της Αγροτικής Τράπεζας. Δυο ημέρες μετά, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, θα γίνει κινητοποίηση στα Μάλγαρα και τη Λεπτοκαρυά.

    Σύμφωνα με το σχεδιασμό, οι κινητοποιήσεις θα κορυφωθούν στη Θεσσαλονίκη στις 4 Φεβρουαρίου, με συλλαλητήριο και πορεία προς το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης, όπου θα διεξάγεται η 24η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων Agrotica.
    Category: Οικονομία | Views: 303 | Added by: Kostas | Date: 2012-01-22 | Comments (0)

    Παρουσία της τουρκικής ηγεσίας, αλλά και εκπροσώπων από διάφορες χώρες έγινε στα κατεχόμενα η κηδεία και η ταφή του πρώην ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Ραούφ Ντενκτάς.

    Αγκαλιάζοντας το φέρετρο αποχαιρέτισε τον Ραούφ Ντενκτάς, η σύζυγός του Αϊντίν, έξω από το Σελιμίγιε τζαμί, τον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας, στην κατεχόμενη Λευκωσία. Πλάι της ο γιος της, Σερντάρ και οι δίδυμες κόρες Ντεγέρ και Εντέρ, παρόντα και τα 11 εγγόνια του Ντενκτάς.
    Category: Οικονομία | Views: 252 | Added by: ludia | Date: 2012-01-18 | Comments (0)

    Αλλοδαποί μικροπωλητές επιτέθηκαν και τραυμάτισαν αστυνομικό στο κεφάλι.

    Όλα ξεκίνησαν στις 16.40, όταν οι μικροπωλητές ήρθαν αντιμέτωποι με τις αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να ξεφύγουν βρίσκοντας καταφύγιο στην ΑΣΟΕ, μετά από λίγη ώρα μια ομάδα περίπου 20 ατόμων βγήκε από το οικονομικό πανεπιστήμιο και επιτέθηκε στους αστυνομικούς, με ξύλα και λοστούς, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν στο κεφάλι έναν από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ ενώ προκάλεσαν φθορές σε μοτοσυκλέτες.

    Ο τραυματισμένος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία του.
    Category: Οικονομία | Views: 282 | Added by: ludia | Date: 2012-01-18 | Comments (0)

    Ηταν μαζί επι 10 χρόνια. Και λίγο πριν ορίσουν ημερομηνία γάμου εκείνη έχασε την ζωή της σε δυστύχημα.

    Έτσι, ο Chadil Deffy από την Ταϊλάνδη αποφάσισε να κάνει γάμο και κηδεία μαζί! Στην τελετή, ο γαμπρός πέρασε τη βέρα στο δάχτυλο της νεκρής νύφης και λίγο αργότερα έγινε η κηδεία της.
    Category: Οικονομία | Views: 264 | Added by: ludia | Date: 2012-01-18 | Comments (0)

    Τον βρήκαν οι αρχές της Δανίας και έστειλαν σήμα στην Ελλάδα...

    Όπως διαβάζουμε στη dimokratiki.gr οι αρχές της Δανίας, βρήκαν ότι ανάμεσα σε χρήστες του διαδικτύου που κάνουν ανταλλαγή πορνογραφικού υλικού με παιδιά, είναι και κάποιοι από την Ελλάδα.
    Αμέσως στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση στη χώρα μας για τον εντοπισμό τους. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Αντισμήναρχος που υπηρετεί στο αεροπορικό απόσπασμα Καρπάθου.

    Φέρεται ότι την 1η Σεπτεμβρίου 2011 "μοίρασε" μέσω του διαδικτύου, ούτε ένα, ούτε δύο αλλά... 23 βίντεο σκληρού πορνογραφικού υλικού με ανήλικα!

    Αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στο σπίτι του στις Αχαρνές Αττικής, παρουσία της συζύγου του, κατάσχεσαν δύο σκληρούς δίσκους ηλεκτρονικού υπολογιστή. Τι βρήκαν σε αυτούς;

    Πλήθος αρχείων υλικού πορνογραφίας ανηλίκων, σε βίντεο και φωτογραφίες!

    Οι αστυνομικοί εκτύπωσαν ενδεικτικά 12 φωτογραφίες με ιδιαιτέρως αποκρουστικό περιεχόμενο και στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ταξίδεψαν στην Κάρπαθο όπου υπηρετεί ο άνδρας και τον συνέλαβαν.

    Ο ίδιος φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες...

    Με εντολή του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου θα μεταφερθεί στη Ρόδο για τα περαιτέρω χωρίς να αποκλείεται η παραπομπή του λόγω αρμοδιότητας σε Εισαγγελέα του Αεροδικείου.
    Category: Οικονομία | Views: 224 | Added by: ludia | Date: 2012-01-18 | Comments (0)

    Δε μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους δυο γυναίκες που πήγαν για πεζοπορία στο λόφο του Hollywood, όταν είδαν τα σκυλιά τους να παίζουν με ένα ανθρώπινο κεφάλι!

    Οι δυο γυναίκες εργάζονται ως συνοδοί σκύλων και είχαν μαζί τους εννέα από αυτά. Όταν αποφάσισαν πως η βόλτα της ημέρας θα ήταν στη διάσημη πινακίδα του Hollywood, δε μπορούσαν να φανταστούν τι επρόκειτο να δουν εκεί.

    Κάποια στιγμή, είδαν δυο από τα σκυλιά τους να παίζουν με κάτι περίεργο. Και καθώς εκείνα έπαιζαν, μέσα από τη σακούλα βγήκε ένα κομμένο, ανθρώπινο κεφάλι!

    Σύμφωνα με τον αρχιφύλακα Μιτζι Φιέρο, η πρώτη εκτίμηση είναι πως το κεφάλι ανήκει σε άνδρα και δε φαίνεται να ήταν στο συγκεκριμένο σημείο για καιρό. «Δεν υπάρχουν ακόμη σημάδια αποσύνθεσης», είπε.

    Το υπόλοιπο σώμα δε βρέθηκε μετά τις πρώτες έρευνες και η αστυνομία του Λος Άντζελες ελπίζει να βρει το όνομα του θύματος από τα οδοντικά στοιχεία.
    Category: Οικονομία | Views: 255 | Added by: ludia | Date: 2012-01-18 | Comments (0)

    Ένας 25χρονος από το Επιτάλιο φέρεται να είναι ο δράστης της άγριας δολοφονίας, της 86χρονης γυναίκας, που τάραξε την τοπική κοινωνία.

    Όπως διαβάζουμε στο ilialive.gr, o ίδιος είπε στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του ότι το φονικό δεν έγινε στις 7 Ιανουαρίου, αλλά μια μέρα νωρίτερα, στις 6 του μήνα, αργά το απόγευμα.

    Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Αριστείδης Μαρτζάκλης σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε το απόγευμα για το θέμα,
    ο δράστης έφτασε στο σπίτι της 86χρονης, μαζί με μια γυναίκα -συγγενικό του πρόσωπο- με σκοπό να κλέψει την ηλικιωμένη. Μπήκε από το παράθυρο όμως η γιαγιά τον κατάλαβε...

    Πώς περιέγραψε το έγκλημα στους αστυνομικούς
    Σύμφωνα με στα στοιχεία που υπάρχουν, δράστης και θύμα πάλεψαν και τότε ο 25χρονος βλέποντας την αντίσταση από την ηλικιωμένη, άρπαξε το κουζινομάχαιρο με το οποίο εκείνη νωρίτερα έκοβε ψωμί και με μανία την χτύπησε πολλές φορές στο λαιμό!

    Στη συνέχεια και αφού ξεψύχησε η 86χρονη, έψαξε γρήγορα το σπίτι και κάτω από το ψυγείο βρήκε ένα φάκελο που είχε πάνω από 500 ευρώ.
    Ο φερόμενος ως δράστης βγήκε από το σπίτι όπου τον περίμενε η 28χρονη γυναίκα και έφυγαν.
    Πήγαν στο σπίτι του, όπου έβγαλε τα ματωμένα ρούχα και τα έπλυνε στο πλυντήριο για να εξαφανίσει τα ίχνη του φονικού.

    Ο 25χρονος οδηγήθηκε από αστυνομικούς στο χώρο του εγκλήματος για να τους κάνει την περιγραφή.
    Ο ίδιος είπε πως κάποια πράγματα δεν τα θυμόται κα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οικονομία | Views: 247 | Added by: ludia | Date: 2012-01-18 | Comments (0)

    Αυτή τη φορά το Ιραν προειδοποιεί τη Σαουδική Αραβία η οποία μπήκε στο παιχνίδι των πιέσεων εναντίον του ανακοινώνοντας

    πως αν χρειαστεί θα αυξήσει την παραγωγή πετρελαίου.

    Μπορεί να μην ονομάτισε το εμπάργκο κατά του Ιραν ωστόσο είναι πασιφανές και έτσι η Τεχεράνη αντέδρασε λέγοντας “καλούμε τους αξιωματούχους της Σαουδικής Αραβίας να σκεφτούν και να αναλογιστούν”.

    Ο υπουργός εξωτερικών του Ιραν συνέχισε μάλιστα λέγοντας με νόημα πως μια τέτοια κίνηση “α δημιουργήσει πιθανά προβλήματα αργότερα” μεταξύ της Σαουδικής Αραβίας και της Τεχεράνης.

    Η Τεχεράνη μιλά για “μη φιλικά σημάδια” φράση που βάζει τη Σαουδική Αραβία μεταξύ των μη φιλικών χωρών και πιθανά θέτει στο στόχαστρο του ιρανικού οπλοστασίου τουλάχιστον τις αμερικανικές βάσεις στο σαουδαραβικό έδαφος...
    Category: Οικονομία | Views: 276 | Added by: ludia | Date: 2012-01-18 | Comments (0)

    Αυτή τη φορά το Ιραν προειδοποιεί τη Σαουδική Αραβία η οποία μπήκε στο παιχνίδι των πιέσεων εναντίον του ανακοινώνοντας

    πως αν χρειαστεί θα αυξήσει την παραγωγή πετρελαίου.

    Μπορεί να μην ονομάτισε το εμπάργκο κατά του Ιραν ωστόσο είναι πασιφανές και έτσι η Τεχεράνη αντέδρασε λέγοντας “καλούμε τους αξιωματούχους της Σαουδικής Αραβίας να σκεφτούν και να αναλογιστούν”.

    Ο υπουργός εξωτερικών του Ιραν συνέχισε μάλιστα λέγοντας με νόημα πως μια τέτοια κίνηση “α δημιουργήσει πιθανά προβλήματα αργότερα” μεταξύ της Σαουδικής Αραβίας και της Τεχεράνης.

    Η Τεχεράνη μιλά για “μη φιλικά σημάδια” φράση που βάζει τη Σαουδική Αραβία μεταξύ των μη φιλικών χωρών και πιθανά θέτει στο στόχαστρο του ιρανικού οπλοστασίου τουλάχιστον τις αμερικανικές βάσεις στο σαουδαραβικό έδαφος...
    Category: Οικονομία | Views: 191 | Added by: ludia | Date: 2012-01-18 | Comments (0)

    Ο λόγος για έναν 48χρονο που καταδικάστηκε για βιασμό, ο οποίος έγινε το 2005 στην Πάφο της Κύπρου.

    Ο δράστης όμως είχε γίνει "καπνός" και μέχρι σήμερα, κατάφερνε να ζει ελεύθερος.

    Σύμφωνα με το ilialive, κρυβόταν στο Καρδιακαύτι για να αποφύγει τις συνέπειες του νόμου.
    Οι αστυνομικοί όμως ενημερώθηκαν ότι βρίσκεται εκεί. Οργάνωσαν επιχείρηση και από σήμερα το πρωί βρίσκεται στα χέρια τους.
    Category: Οικονομία | Views: 221 | Added by: ludia | Date: 2012-01-18 | Comments (0)

    Ο λόγος για έναν 48χρονο που καταδικάστηκε για βιασμό, ο οποίος έγινε το 2005 στην Πάφο της Κύπρου.

    Ο δράστης όμως είχε γίνει "καπνός" και μέχρι σήμερα, κατάφερνε να ζει ελεύθερος.

    Σύμφωνα με το ilialive, κρυβόταν στο Καρδιακαύτι για να αποφύγει τις συνέπειες του νόμου.
    Οι αστυνομικοί όμως ενημερώθηκαν ότι βρίσκεται εκεί. Οργάνωσαν επιχείρηση και από σήμερα το πρωί βρίσκεται στα χέρια τους.
    Category: Οικονομία | Views: 189 | Added by: ludia | Date: 2012-01-18 | Comments (0)

    Μοιάζει με το "'Ημουν κι εγώ στο κότερο". Οι ιταλοί εξοργισμένοι με τον καπετάνιο του Costa Concordia που κιότεψε και δεν ανέβηκε στο πλοίο του που βυθιζόταν έφτιαξαν κι εκείνοι μπλουζάκι.

    Το φοράει ο νεαρός της φωτογραφιας και σημαίνει: "Ανέβα στο πλοίο πανάθεμά σε!"

    Ο καπετάνιος του Costa Concordia έχει γίνει κόκκινο πανί για τους συμπατριώτες του οι οποίοι θεωρούν ότι τους ντρόπιασε παγκοσμίως με την συμπεριφορά του.
    Category: Οικονομία | Views: 271 | Added by: ludia | Date: 2012-01-18 | Comments (0)

    Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας, αποκάλυψε ο μικρότερος αδερφός του θύματος...

    Oικογένεια στην Ηγουμενίτσα σημαδεύτηκε με έναν τραγικό τρόπο από την μοίρα. Πατέρας και γιος έχασαν τη ζωή τους στο ίδιο σημείο, στην επιχείρηση ζωοτροφών, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Tους σκότωσε ο εκφορτωτής.

    Σύμφωνα με μαρτυρία πελάτισας της επιχείρησης, στο thebest.gr... "Πήγα να αγοράσω ζωοτροφές σε μια επιχείρηση. Κουβέντα στην κουβέντα με το νεαρό που την έχει, έμαθα κάτι, που με άφησε με το στόμα ανοιχτό! Μου ανέφερε ότι την επιχείρηση την έχει μόνος του, γιατί πριν μερικά χρόνια χάθηκε ο αδελφός του, με τον οποίο ήταν συνέταιροι...

    Τον χτύπησε ο εκφορτωτής την ώρα που φόρτωνε ζωοτροφές. Στον ίδιο χώρο, πάλι από τον εκφορτωτή, σκοτώθηκε και ο πατέρας του 6 χρόνια νωρίτερα "!
    Category: Οικονομία | Views: 221 | Added by: ludia | Date: 2012-01-18 | Comments (0)

    Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η απόφαση εκδόθηκε έπειτα από τη σχετική από 11-1-2012 και αριθμό κατάθεσης δικογράφου 182/2012 αιτήσεως των μετόχων της εταιρείας Γεωργίου Κουρή, Ανδρέα Κουρή, “ΠΡΕΣ ΕΛΛΑΣ- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΗ Α.Ε.” και “LOVE RADIO BROADCASTING A.E.” προς το σκοπό του δικαστικού διορισμού προσωρινής διοικήσης σε αυτή.
    Category: Οικονομία | Views: 266 | Added by: ludia | Date: 2012-01-18 | Comments (0)

    Τα πάνω - κάτω έφερε στη συμπρωτεύουσα η τεράστια αστυνομική επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες 17/01/2012.

    Η Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης έχει προχωρήσει στην εξάρθρωση τεσσάρων εγκληματικών οργανώσεων με πολυάριθμες υποθέσεις εκβιασμών, τοκογλυφίας, απάτης και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

    Εκτιμάται ότι από την παράνομη δράση των τεσσάρων αυτών εγκληματικών οργανώσεων το Ελληνικό Δημόσιο έχει στερηθεί σημαντικά έσοδα, που υπολογίζονται σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

    Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί, με την αυτόφωρη διαδικασία, 52 μέλη των εγκληματικών οργανώσεων, μεταξύ των οποίων, ανώτερο στέλεχος του Σ.Δ.Ο.Ε Θεσσαλονίκης, εφοριακός υπάλληλος, δύο τραπεζικά στελέχη και πρώην τραπεζικό στέλεχος, τραπεζικός υπάλληλος, δύο δικηγόροι, εν ενεργεία και απότακτος αστυνομικός, δημοσιογράφος και ένας υπάλληλος Π.Α.Ε. Επιπλέον, η δικογραφία περιλαμβάνει άλλους δύο αστυνομικούς, που κατηγορούνται για παθητική δωροδοκία και παράβαση καθήκοντος.

    Μέλη του κυκλώματος, που είναι αδέρφια, είχαν καταθέσεις 5 εκατομμυρίων ευρώ στο όνομα τους στην Ελβετία.

    Η ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ - ΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ

    Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές απο την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, εγκέφαλος της σπείρας φέρεται να είναι ένας πασίγ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οικονομία | Views: 196 | Added by: ludia | Date: 2012-01-18 | Comments (0)

    Πρόταση για εκλογή νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ στις 25 Μαρτίου κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

    στο Πολιτικό Συμβούλιο,
    που τελείωσε πριν από λίγο.

    Η πρόταση αυτή έγινε αποδεκτή από τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, που είναι υποστηρικτές του και από τον Γ. Μίχα, που φαίνεται ότι στηρίζει τον Α. Λοβέρδο, επιφυλάχθηκαν όμως τα στελέχη που στηρίζουν τον Ε. Βενιζέλο, κάποιοι από τους οποίους δεν τοποθετήθηκαν καν.

    Με βάση τη διαφωνία που προέκυψε στη τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου – Βενιζέλουφαίνεται ότι την πρόταση του Παπανδρέου θα στηρίξει η λεγόμενη τρόικα του ΠΑΣΟΚ και οΜ. Χρυσοχοΐδης, καθώς μέχρι την 25η Μάρτη εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί το PSI αλλά και η νέα δανειακή σύμβαση.

    Διαφωνεί, ωστόσο, ο Ε. Βενιζέλος και τα στελέχη που τον στηρίζουν, που ζητά άμεσες διαδικασίες.

    Το ερώτημα, που μένει να απαντηθεί έως απόψε αργά το βράδυ είναι εάν η πλευρά Βενιζέλου κατεβάσει αύριο στο Εθνικό Συμβούλιο άλλη πρόταση και την οποία θα θελήσει να θέσει σε ψηφοφορία.
    [img]http://3.bp.blogspot.com/-rkO0W8ejsqA/TxBRqFkGVYI/AAAAAAAAFzU/FvACw51KmzM/s320/%25CF%2580%25CE%25B1%25CF%2580%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25B4%25CF%2581%25CE%25B5%25CE%25BF%25CF%2585.JPG[/img]
    Category: Οικονομία | Views: 237 | Added by: alexia | Date: 2012-01-17 | Comments (0)

    Τον κίνδυνο να μείνουν από την ερχόμενη εβδομάδα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα διατρέχουν 30.000 πολίτες που δεν πλήρωσαν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ με το ειδικό τέλος ακινήτων.

    Νέες απειλές εκτοξεύει η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, με τον πρόεδρό της Νίκο Φωτόπουλο να δηλώνει στο «Εθνος»: «Θα γίνουν γεγονότα παρόμοια με εκείνα που συνέβησαν την περίοδο της ιδιωτικοποίησης των λεωφορείων. Θυμάστε τι είχε γίνει το 1991-’92! Θα κατεβάσουμε τα… σώβρακα σε όποιον πάει να κόψει το ρεύμα σε φτωχό, άνεργο και μεροκαματιάρη. Θα κόψουμε… χέρια σε όποιον τολμήσει να αγγίξει το ρολόι σε χαμηλόμισθο που αδυνατεί να πληρώσει τον λογαριασμό του».

    Ο κ. Φωτόπουλος προσθέτει επίσης πως και η Ενωση Τεχνικών Ελλάδας αρνείται να προβεί σε τέτοια ενέργεια. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους», η Γενική Διεύθυνση Εμπορίας της ΔΕΗ έχει στείλει 30.000 εντολές περικοπών ηλεκτροδότησης στη Γενική Διεύθυνση Διανομής της επιχείρησης. Πρόκειται για λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος που περιλαμβάνουν το τέλος ακινήτων και έχουν λήξει, καθώς έχει παρέλθει το διάστημα των 80 ημερών. Πηγές αναφέρουν ότι η διοίκηση της ΔΕΗ δεν έχει ακόμη ανάψει το «πράσινο φως ώστε αυτές να φύγουν στις ιδιωτικές εταιρείες που αναλαμβάνουν τη διακοπή ρεύματος και το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει την προσεχή εβδομάδα.

    Οι λογαριασμοί αυτοί που βρίσκονται στο «κόκκινο» είναι οι πρώτοι που είχαν εκδοθεί τον περασμένο Οκτώβριο. Πηγή του υπουργείου Οικονομικών, αναφορικά με το θέμα των 30.000 εντολών διακοπών ηλεκτροδότησης, θύμιζε σχ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Οικονομία | Views: 240 | Added by: giannakis | Date: 2012-01-16 | Comments (0)

    « 1 2 ... 5 6 7
    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Μάιος 2024  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Δελτία Τύπου - News [5325]
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ-Ειδήσεις Ενημέρωση
    Ελλάδα [2154]
    Ειδήσεις και νέα απο όλη την Ελλάδα - τοπικά νέα
    Κόσμος [1469]
    Οι εξελίξεις στον Κόσμο όπως διαμορφώνονται τώρα. Άμεση Ενημέρωση, νέα και ειδήσεις για θέματα που αφορούν στην Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική, ...
    Οικονομία [329]
    Διαβάστε όλες τις οικονομικές εξελίξεις, τις χρηματιστηριακές και επιχειρηματικές ειδήσεις, δείτε την εικόνα της αγοράς.
    Αθλητικά νέα [1316]
    Όλα τα αθλητικά νέα, ειδήσεις για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μεταγραφές. Αθλητικές ειδήσεις..
    Μουσικά Νέα [1643]
    Μουσικά Νέα - Ενημέρωση για συναυλίες, νέες δισκογραφίες και άλλα θέματα που αφορούν την Μουσική!
    Gossip από την Showbiz [2305]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz-Gossip από την ελληνική showbiz και όχι μόνο. Θέματα από την ζωή των επωνύμων και κουτσομπολιά.
    ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** [1560]
    Αστεια video, έξυπνα, τολμηρά, κουφά ανέκδοτα, χιούμοριστικές εικόνες, φάρσες, αστείες διαφημίσεις και άφθονο γέλιο καθημερινά!
    Είπαν - Εγραψαν.. [903]
    Δηλώσεις - Συνεντεύξεις-Σοφά Λόγια και σοφές κουβέντες που ειπώθηκαν ή γράφτηκαν από διάφορα πρόσωπα, γνωστά ή άγνωστα.
    Hξερες ότι [281]
    Ήξερες ότι... - Σαν Σήμερα - Παράδοξα και σχετικά άγνωστες πτυχές της ιστορίας.
    Συνταγές μαγειρικής [833]
    Συνταγές μαγειρικής έτοιμες στο τραπέζι σας. Μάθετε τώρα εντυπωσιακές, μοναδικές συνταγές φαγητού για να τους αφήσετε όλους άφωνους
    Αστρα Και Ονειρα [130]
    Αστρολογία, ζώδια σήμερα, ωροσκόπιο, αστρολογικές προβλέψεις ...Τα όνειρά σου κρύβουν σημαντικά νοήματα και προβλέψεις για το μέλλον σου, διάβασε τώρα την ερμηνεία τους! ...
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [892]
    Eνημέρωση σε θέματα ιατρικής & υγείας,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ... συμβουλές υγείας,πως θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας ...
    Auto-Moto [196]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές Νέα μοντέλα, παρουσιάσεις, test drives, classic cars, green cars, tuning cars, supercars…
    Θρησκεία [34]
    Ειδήσεις για την θρησκεία μας και οχι μονο..
    Tv-Movies [238]
    Tv-Movies-Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική - Greek movies, tv series, tv shows and music, Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική
    Διαδίκτυο [244]
    Διαδίκτυο ή Ίντερνετ- WEB-TOOLS - tips & μικρά μυστικά! Tricks - Tips - Hacks - Gadgets - Templates.
    Τεχνολογία [172]
    Ενημερωθείτε πάνω σε τεχνολογικά νέα,
    X-FILES [93]
    Ελάτε στον κόσμο του ανεξήγητου..UFO, ΑΤΙΑ, Εξωγήινοι, Παραφυσικά φαινόμενα, Φαντάσματα,Μύθοι, Θρύλοι...κτλ
    Free Online Games [19]
    Free Online Games
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [74]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σπίτι - Κήπος [118]
    Είδη για το σπίτι και το νοικοκυριό. Είδη για τον κήπο. Έξυπνες και χρηστικές προτάσεις. gadgets, αναλώσιμα κ.α.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 2
    Φίλοι-Επισκέπτες: 2
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz