Ανακατεύουμε
όλα τα υλικά για τους κεφτέδες πολύ καλά. Αλατοπιπερώνουμε και
πλάθουμε 20 περίπου κεφτεδάκια, τα οποία βάζουμε σε ένα πιάτο και στο
ψυγείο, όση ώρα ετοιμάζουμε τη σος.
Σος ντομάτας: Σε ένα τηγάνι
σοτάρουμε ελαφρά το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σβήνουμε με το κρασί και
αφήνουμε να βράσουν σε σιγανή φωτιά μέχρι να σωθεί το κρασί. Προσθέτουμε
τις ντομάτες, το κύμινο, την κανέλα, το γαρύφαλλο και το πιπέρι καγιέν.
Συνεχίζουμε το βράσιμο σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά περίπου, μέχρι να
δέσει η σος. Τέλος ρίχνουμε τον μαϊντανό και αλατοπιπερώνουμε.
Τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια μέχρι να ροδίσουν. Τα βγάζουμε σε πιάτο
στρωμένο με απορροφητικό χαρτί για να φύγει όσο το δυνατόν περισσότερο
λάδι. Σε ένα πυράντοχο σκεύος με καπάκι βάζουμε τα κεφτεδάκια και την
σάλτσα, σκεπάζουμε το σκεύος και ψήνουμε για 20 - 30 λεπτά σε
προθερμασμένο φούρνο. Σερβίρετε το φαγητό ζεστό με κους κους, ρύζι, πουρέ ή ότι άλλο σας αρέσει.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.